A lány nevét a világon mindenki megismerte, miután 2006-ban kiszabadult rabságából. Peter Reichard újságíró könyvében újabb részleteket tárt fel a borzasztó esetről.

Natascha Kampusch esete mindenkit megrázott és megdöbbentett, hiszen 8 évnyi rabság után sikerült elmenekülnie az őrült fogva tartójától. 3096 nap című könyvében sok mindent leírt, most viszont még több részlet derült ki a fogságban töltött éveiről – írja a Die Welt.  

Forrás: AFP

A lány 10 éves volt, amikor Wolfgang Priklopil elrabolta, és valamivel több mint 8 éven át tartotta fogva. Natascha sok mindent megosztott a könyvében, többek között azt is, hogy a férfinak nem volt tettestársa, amit most alátámaszt Peter Reichard újságíró is, aki viszont több megdöbbentő részletet is feltár. A teljes szégyenteljes igazság címmel megjelenő könyvében leírja, hogy Prikopil többször is megerőszakolta a lányt, noha erről Natascha nem beszélt. Ezenkívül rengetegszer videózta a lányt meztelenül.

Forrás: AFP

Ezek a felvételek nem gyerekpornófilmek voltak – írja Peter Reichard, aki látta ezeket a videókat, bár arról nem ír, hogyan jutott hozzájuk. Wolfgang Priklopil éheztette a lányt, meztelenül méregette a testét, és bár csont sovány volt, összeszidta, mert kövérnek tartotta. Különböző gyakorlatokat is végeztetett a lánnyal, guggolást vagy fejen állást, amit szintén felvett a perverz férfi, de még vécézés vagy takarítás közben is forgott a kamera. 

Forrás: Northfoto/THE TIMES

Peter Reichard szerint borzalmas látvány volt mindez, Prikopil  szadizmusa nem ismert határokat, ám az újságíró a részleteket meglehetősen tárgyilagosan tárja az olvasók elé hétfőn megjelenő könyvében.