A márciusi telihold megtanít szeretni önmagunkat

Forrás: Thinkstock -
telihold Kos szeretet elengedés Hold
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmasra duzzadt a Hold az égbolton, ennek pedig hatása érezhető lesz pár napig.

A telihold a kos jegyében érzelmeid átgondolására késztet majd, és végre sikerülhet elengedned minden gondot, ami eddig a válladra teherként nehezedett. A március 26-án elkezdődött megújulás, ami az érzelmek tisztázásával jár egészen őszig tart majd.

Forrás: Thinkstock

A március 26-ai telihold kapcsán tehát, igyekezz elfogadni és szeretni önmagad. Figyeld meg az érzelmeidet, amiket önmagad iránt táplálsz és próbáld a negatív, önostorozó gondolatokat elengedni.

Megdöbbentő emberszerű robotot mutattak be - a jövő ideért!http://www.life.hu/news/20160321-megdobbento-emberszeru-robotot-mutattak-be-aki-eloszor-a-szineszeket-helyettesiti-majd.htmlSophia, a robot egy az egyben olyan, mint egy igazi ember. Amikor beszél, az arcizmai mozognak, mosolyog, fintorog és remekül társalog. News--Ormányos kismalac születetthttp://www.life.hu/news/20160301-bizarr-ormanyos-kismalac-szuletett-kambodzsaban.htmlCsodafurcsa az a kis állatka, aki nemrég Kambodzsában jött a világra. News--Meghalt Szabó György Balázs, az Old Boys együttes tagjahttp://www.life.hu/news/20160301-szabo-gyorgy-balazs-az-old-boys-egyuttes-tagja-meghalt.htmlA legendás együttes énekese 71 éves volt, zenésztársait váratlanul érte a halálhíre. News--Kiakadtak a szülők egy amerikai iskola jógaóráin, mert keresztényellenesnek tartjákhttp://www.life.hu/news/20160323-egy-georgia-megyei-iskola-jogaorai-miatt-kiakadtak-a-szulok-mert-keresztenyellenesnek-tartjak.htmlEgy Cobb megyei általános iskola néhány növendékének szülője aggodalmát fejezte ki az intézmény nemrég bevezetett jógaórái miatt, mivel elmondásuk szerint ezzel támogatják a nem keresztény hitrendszert. News--Szándékosan feküdt a vonat alá, hogy egymilliárd forinthoz jussonhttp://www.life.hu/news/20160323-vonat-ala-fekudt-egymilliard-forintert-amputacio-lezarult-ellene-a-nyomozas.htmlVádat emeltek az ellen a nyírkátai férfi ellen, aki közel egymilliárd forintos biztosítási csalás miatt feküdt a vonat alá. News--Vujity Tvrtko: "A Napló halála a magyar politika és a kiszolgálók szégyene"http://www.life.hu/news/20160322-vujity-tvrtko-szerint-a-naplo-halala-a-magyar-politika-es-a-kiszolgalok-szegyene.htmlA TV2-től február 26-án kirúgott Vujity Tvrtko Facebook-posztjában reagált azokra a hírekre, miszerint a TV2 feltámasztaná a Napló című műsort, amiben Vujity Tvrtko volt az egyik műsorvezető. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.