Börtönre ítélték kiskorú megrontása miatt Adam Johnsont

Forrás: AFP/Paul Ellis -
kiskorú pedofil börtön Adam Johnson pedofília
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiskorú megrontása miatt bűnös Adam Johnson, aki maga is beismerte, hogy szexuális viszonya volt egy fiatalkorú lánnyal.

A Bradfodi Királyi Törvényszék csütörtökön hirdeti ki az ítéletet, s mivel korábban már bűnösnek találták Adam Johnsont, ráadásul ő is beismerő vallomást tett, nagyon valószínű, hogy kiskorú megrontása miatt

még aznap rács mögé kerül.

Forrás: AFP/Paul Ellis

A 28 éves egykori angol válogatott labdarúgó egy 15 éves, tehát kiskorú rajongójával került testi kapcsolatba, aki mint arról már korábban is írtunk, idősebbnek hazudta magát. A helyi jogszabályok szerint Johnson 4-től 10 évig terjedő börtönbüntetésre számíthat, a szakemberek pedig 5 évet saccolnak neki - számolt be a Mirror.

A lap úgy tudja, hogy a focistának azt tanácsolta a bíró, hogy búcsúzzon el a kislányától, mert egy ideig biztosan nem láthatja.

Kendall Jenner megütött egy fotóst, vagy mégsem?http://www.life.hu/sztarok/20160323-kendall-jenner-pofonvagott-egy-fotost-vagy-megsem.htmlKendall Jenner és a barátnője, Gigi Hadid a párizsi divathéten bulizni indultak, a Kardashian-lány pedig kellőképpen berúgott ahhoz, hogy feldühítse magát egy rámenős paparazzin. El is csattant egy pofon, vagy mégsem? TV + Sztárok--Rubint Réka egy falatnyi bikiniben álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--Elhunyt Andai Györgyi, Jászai Mari-díjas színésznőhttp://www.life.hu/sztarok/20160316-meghalt-andai-gyorgyi-jaszai-mari-es-aase-dijas-szineszno.htmlMindössze 68 évesen elhunyt Andai Györgyi Jászai Mari és Aase-díja színésznő, közölte a szinhaz.hu internetes oldal. TV + SztárokMTI/Kollányi PéterBrooke Shieldsnél csak a lányai morcosabbakhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-az-ido-brooke-shields-en-es-a-lanyain-is-nyomot-hagyott.htmlBrooke Shields fiatalon a világ egyik legszebb színésznője volt, mára azonban sokat veszített a fényéből, emellett még azt sem mondhatnánk, hogy majd kicsattan a boldogságtól. Legalábbis az utolsó fotója alapján biztosan nem. Sebaj, ez is bizonyítja, hogy neki is lehetnek rossz napjai. TV + Sztárok--Félelmetesen fest Lady Gaga smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160313-szornyen-fest-lady-gaga.htmlLady Gaga megjelenése legtöbbször kiveri a biztosítékot, ahogy most is ez történt, csakhogy egy olyan kép miatt, amin egy teljesen új arcát mutatta meg: smink nélkül. TV + Sztárok--Katie Holmes csak vacog, míg lánya csak egy kis topban vigyoroghttp://www.life.hu/sztarok/20160313-katie-holmes-nem-birta-a-hideget.htmlKatie Holmes és Tom Cruise a kezdetektől óvják közös lányukat a nyilvánosságtól, nemrég azonban lencsevégre kapták a Surit, amint pénteki balett órája után sétál kéz a kézben híres anyukájával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.