Szexuális zaklatás miatt perelte be egykori testőre Elton Johnt

Forrás: AFP -
Elton John vád beperelés testőr szexuális zaklatás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jeffrey Wenninger 2010 és 2014 között dolgozott a 64 éves zenésznek, aki állítólag ezalatt rendszeresen fogdosta és zaklatta őt. 

Beperelték Sir Elton Johnt szexuális zaklatás vádja miatt - írja a TMZ. A tavaly december óta házas, többszörös Gramm-díjas zenész és énekes egykori testőre, Jeffrey Wenninger állítása szerint egy alkalommal megcsavarta a mellbimbóit, fogdosta a nemi szervét, és arra kérte őt, vegye neki elő, egyszer pedig megpróbálta a fenekébe dugni az ujját.

Forrás: AFP
Megszólalt a Lajcsi-ügy másik gyanúsítottja: "Ártatlan vagyok"http://www.life.hu/news/20160325-csendes-csaba-a-galambos-lajos-ugy-masik-gyanusitottja-artatlannak-vallja-magat.htmlCsendes Csaba, akit néhány hónapja Galambos Lajos és felesége mellett szintén gyanúsítottként tartóztattak le a rendőrök, bízik benne, hogy kiderül az igazság. News--Elbúcsúztatták Vadym Kholodenko zongoraművész meggyilkolt lányaithttp://www.life.hu/news/20160325-vadym-kholodenko-zongoramuvesz-meggyilkolt-lanyait-elbucsuztattak.htmlTöbb száz ember rótta le tiszteletét a zongorista két gyermeke előtt. NewsOrigoKisebbrendűségi érzése miatt őrizgette a fegyvert Vivien gyilkosahttp://www.life.hu/news/20160325-m-vivien-meggyilkolt-eltunt-lany-gyilkosa-kisebbrendusegi-erzese-miatt-orizte-a-fegyvert.htmlA 20 éves Vivien gyilkosa, K. Bálint a családi ház garázsában őrizte azt a kést, amellyel végzett gyerekkori barátjával. A szakértő szerint pszichológiai magyarázata van annak, miért tartotta meg a fiatal férfi a bizonyítékként szolgáló fegyvert. News--Leonardo DiCaprio tovább küzd a környezetvédelemérthttp://www.life.hu/news/20160321-leonardo-dicaprio-szinesz-szerint-kina-lehet-a-kornyezetvedelem-hose.htmlAz Oscar-díjas színész épp Pekingben népszerűsíti A visszatérő című filmjét, ahol a természet védelmének fontosságáról és Kína ebben betöltött fontos szerepéről is beszélt. News--Részvétet nyilvánított Erzsébet királynőhttp://www.life.hu/news/20160324-erzsebet-kiralyno-reszvetet-fejezte-ki-a-brusszeli-terrortamadasok-aldozatainak-es-csaladjaiknak.htmlAz Egyesült Királyság uralkodónője is csatlakozott a világ vezetőihez, és sajnálatát fejezte ki a brüsszeli terrortámadásokban elhunytak miatt. News--Férjével együtt vetkőzött meztelenre Emma Thompsonhttp://www.life.hu/news/20160322-emma-thompson-szineszno-ferjevel-greg-wise-zal-egyutt-vetkozott-meztelenre.htmlA brit színésznő és férje, Greg Wise színész a jó cél érdekében döntött úgy, hogy megválnak ruháiktól egy figyelemfelhívó kampány kedvéért. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.