Moha mélypontra jutott, majd pszichiátrián kezelték, ám álltja 2016 a visszatérés éve lesz és rendbehozza életét és zenei karrierjét.

A Happy Gang slágerei a Fiatal szerelem, a Sokáig voltam távol és Kérek egy kulcsot a szívedhez! az 1990-es évekből szinten mindenkinek beugrik, akik akkor voltak tinédzserek. Az együttes három tagból állt, Mohaman, Cory és Vitamin pillanatok alatt hatalmas sikereket ért el. Ám miután feloszlott az együttes Moha nem találta a helyét – írja a Bors

MohaForrás: Facebook/Mohaman

„A Happy Gang valójában ugródeszka volt ahhoz, hogy megvalósítsam a gyermekkori álmaimat: rapzenével foglalkozzak. Rengeteg pénzem volt, amit úgy, ahogy volt, fel is éltem. Amellett, hogy saját rapkarrieremet igazgattam, csináltam egy lemezkiadót, ahol általam felfedezett és egyben tehetségesnek vélt rappereknek próbáltam lehetőséget adni, hogy kitörjenek. Amíg volt pénzem, addig haver voltam, aztán amikor elfogyott a della, akkor hirtelen eltűnt mellőlem mindenki" – kezdte az énekes, aki ezek után elkezdett spirituális tanokkal foglalkozni.

„Egy energiagyógyászat-tanfolyamon megismerkedtem egy lánnyal, akivel egymásba szerettünk. Az első házasságomból van egy 22 éves fiam, ettől a szerelmemtől pedig egy kislányom született. Sajnos ő is ott hagyott. Egy ideig eltűrte, hogy hallom az univerzum hangjait, később azonban már bolondnak nézett. Egy ilyen nővel nem tudok mit kezdeni, és sajnos ő sem tudott mit kezdeni velem. Közben anyám tanácsára megfordultam a pszichiátrián is, mert azt hitte, meghülyültem, amikor mondtam neki, hogy hallom a hangokat" – mesélte Mohaman, aki állítja 2016 az ő éve lesz és végre rendbeteszi az életét.