Hamarosan bárki belekukkanthat Katalin hercegné és Vilmos herceg életébe

Forrás: AFP/Arthur Edwards -
esküvő házasság történet Katalin hercegné Vilmos herceg szerelem Sarolta hercegnő évforduló György herceg Charlotte hercegnő megszületés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Reelz nevű amerikai tévécsatorna több részes dokumentumfilmben fogja bemutatni Vilmos herceg és Katalin hercegné szerelmének történetét a kezdetektől egészen a napjainkig.

Hihetetlen, hogy telik az idő: április 29-én lesz 5 éve, hogy Katalin hercegné és Vilmos herceg kimondta egymásnak a boldogító igent.

Forrás: AFP/Arthur Edwards

A Reelz nevű amerikai kábelcsatorna ennek alkalmából egy több részes dokumentumfilmben készül elmesélni a hercegi pár szerelmének történetét egészen a megismerkedésüktől, ami - a tévécsatorna szavaival élve - az évszázad love story-ja - írja a The Huffington Post.

A filmet Katalin és Vilmos közös életének legfontosabb állomásai tagolják, úgy mint a világraszóló esküvőjük és gyermekeik, György herceg és Sarolta hercegnő érkezései.

Titkok az esküvőről - erről suttogott Vilmos és Katalin

Aki élőben is nyomon követte az esküvői ceremóniát, az láthatta, hogy Vilmos és Katalin jópárszor egymásra mosolyogtak, és többször egymás fülébe suttogtak. Vajon miket mondhattak egymásnak a szerelmes fiatalok? Kattints ide és tudd meg!

Másfél órája lehetett borzalmas tettére Vivien gyilkosánakhttp://www.life.hu/news/20160329-masfel-oraja-lehetett-borzalmas-tettere-vivien-gyilkosanak.htmlA 20 éves lányt múlt hét szerdán kísérték el utolsó útjára. Temetésén a családtagokon kívül rengeteg barátja is megjelent, akik máig nem tudnak napirendre térni a szörnyű tragédia felett. Halálának körülményei között még vannak tisztázatlan részek. NewsOrigoMeghalt az Oscar-díjas színésznő, Patty Dukehttp://www.life.hu/news/20160330-patty-duke-oscar-dijas-szineszno-meghalt.htmlA csodatevő című filmjéért elismert filmsztár a hírek szerint hosszas betegeskedés után, vérmérgezésben hunyt el. 69 éves volt. News--Bíróság elé állhat a wellnessbűnözőhttp://www.life.hu/news/20160329-birosag-ele-allhat-a-wellnessbunozo.htmlTíz szállodában szállt meg, majd távozott fizetés nélkül a 27 éves férfi, még tavaly nyáron. Végül Hajdúszoboszlón kapták el, és úgy tűnik, hogy nem ússza meg vádemelés nélkül. NewsThinkstockLebukott a tanár, aki meztelen nőket nézegetett, miközben órát tartott http://www.life.hu/news/20160329-meztelen-noket-nezegetett-mikozben-orat-tartott-video.htmlA 40 év körüli férfi akkor bukott le, amikor véletlenül bekapcsolva hagyta a projektort. Egy diák videóra vette a történteket. NewsOrigoTragédia! Újabb fiatal versenykerékpáros vesztette életét http://www.life.hu/news/20160329-elhunyt-daan-myngheer-belga-kerekparos.htmlSzívroham következtében hétfőn este meghalt Daan Myngheer belga kerékpáros, aki még szombaton lett rosszul Korzikán. Egy nappal korábban hunyt el honfitársa, Antoine Demoitié, rajta motoros gázolt át a Gent–Wevelgem viadalon. News--Szerelmi bánat miatt téríthették el az egyiptomi repülőthttp://www.life.hu/news/20160329-egyiptomi-repulot-szemelyes-indittatasbol-szerelmi-banatbol-terithettek-el.htmlEltérítettek egy egyiptomi repülőgépet kedden. A gép Cipruson szállt le, a géprabló a személyzet és a külföldi utasok kivételével mindenkit elengedett. A háttérben személyes indíttatások állhatnak. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.