Titkok az esküvőről - erről suttogott Vilmos herceg és felesége

csók Vilmos herceg esküvője Egyesült Királyság hitves brit uralkodóház
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Aki élőben is nyomon követte az esküvői ceremóniát, az láthatta, hogy Vilmos és Katalin jópárszor egymásra mosolyogtak, és többször egymás fülébe suttogtak. Vajon miket mondhattak egymásnak a szerelmes fiatalok?

Nézd meg képgalériánkat Kate és Vilmos esküvőjéről! Katt ide!




Forrás: AFP
Forrás: AFP


2010 szeptemberi babád van? Gyere beszélgessünk!



"Wow!" - csodálkozott Kate, amint a Buckingham-palota erkélyéről letekintett a hatalmas tömegre. Vilmos megkérdezte, jól van-e. "Igen, köszönöm, jól vagyok!" - válaszolta a feleség. Pár perccel később a párhoz csatlakoztak a kis koszorúslányok és koszorúsfiúk, majd a család is. Carole Middleton szemérmesen ácsorgott a teraszon, miközben férje, Michael Middleton Károly herceggel beszélgetett. A család néhány mondatban az időjárásról beszélgetett: mindannyian nagyon örültek, hogy kisütött a nap. Majd Vilmos odafordult újdonsült arájához, és a következőket mondta neki: "Oké, nézz rám, most megcsókoljuk egymást."


A csók azonban csak egy gyenge puszira sikeredett. A tömeg pedig ezzel nem elégedett meg, így a herceg egy újabb akciót tervezett. A menyasszony bizonytalan volt, mit kell tennie: "Most mi következik?" - kérdezte férjét. "Mutassunk nekik még egyet. Szeretlek. Még egy csókot, oké?" - mondta Vilmos.

Az esküvő legfontosabb mondatai:

Katalin hercegnő, Pippa és az édesapjuk az apátságnál:
"Fantasztikusan nézel ki!" - mondta Pippa a nővérének. "Minden rendben van?" - kérdezte Michael Middleton a leendő arát. "Igen" - válaszolta Katalin.

Mikor Katalin hercegnő elindult az édesapjával, Harry vigyorogva a bátyja fülébe súgta:
"Oké, neked annyi, elindult!"

Katalin hercegnő odaért az oltárhoz:
"Csodásan nézel ki. Gyönyörű vagy" - mondta Vilmos herceg a kedvesének.
"Csak egy kisebb családi összejövetelt terveztünk" - viccelődött Vilmos leendő apósával.

A ceremónia után is váltott néhány szót az ifjú pár:
"Nos, boldog vagy?" - kérdezte újdonsült férjétől az ara. Vilmos így válaszolt: Igen, igen! Minden csodásan zajlott, büszke vagyok, hogy a feleségem lettél!


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.