Ismét óriási a botrány Charlie Sheen körül

Forrás: AFP -
vita Charlie Sheen HIV
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A HIV-fertőzött Charlie Sheen többeket is megfertőzhetett a vírussal, köztük Scottine Rossit, aki ráadásul nemrág nekiment a színésznek, és azt állította róla, hogy abortuszra kényszerítette.

A Radar szerkesztőségéhez jutott el egy 35 perces hangfelvétel, amin a Charlie Sheen és exéről Scottine Rossról beszél. A nőt egyébként a 2014-es szakításuk után drogtúladagolással vittek kórházba.

Charlie Sheen és Brett Rossi Forrás: AFP

A felvételen Sheen azt fejtegeti, hogy fizetne is azért, hogy berúgják az ex-menyasszonya fejét, valamint a lap szerint a szalagról az is kiderült, hogy Charlie úgy feküdt le exével, - ráadásul védekezés nélkül, - hogy közben már tudta, hogy HIV-fertőzött. A nő állítása szerint egy alkalommal teherbe is esett tőle, a színész azonban kényszerítette őt, hogy vetesse el a közös magzatukat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.