Hazudott abortuszáról Charlie Sheen exmenyasszonya?

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Hubert Boesl -
Charlie Sheen menyasszony abortusz kényszerítés hazugság HIV-fertőzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brett Rossi korábban 5 millió dollárra perelte a Két pasi meg egy kicsi sztárját, mert állítása szerint teherbe ejtette, majd abortuszra kényszerítette őt a színész. Charlie Sheen szerint mindez hazugság.

Brett Rossi néhány nappal ezelőtt fedte fel nyilvánosság előtt az ő történetét Charlie Sheennel.

Charlie Sheen és Brett Rossi Forrás: AFP

Mint kiderült, a pornószínésznő, aki 2014-ben kezdett találkozgatni az 50 éves sztárral, védekezés nélkül is szexelt Sheennel, akiről fogalma sem volt, hogy HIV-pozitív. Állítása szerint egy alkalommal teherbe is esett tőle, a színész azonban kényszerítette őt, hogy vetesse el a közös magzatukat.

Charlie Sheen bevallotta: ő a HIV-pozitív sztár

Charlie Sheen egy bennfentes szerint immár két éve a külvilágtól elzártan él, és a lehető legnagyobb körültekintéssel igyekezett megőrizni magának a titkát: mint a Life.hu megírta, szerződést íratott alá azokkal a prostituáltakkal, akiket több millió forint összegben a lakására hívott. A forrás továbbá azt is elmondta, Sheen egészségi állapota mostanában nagyon megromlott, ám elmondása szerint ezt okozhatja a sztár kokainfüggősége, amin azóta sem bírt felülkerekedni. Sheen a Today című show-műsorban vallotta be, hogy ő a HIV-pozitív sztár, akiről Hollywood napok óta beszél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.