Nem zárult még le Demcsák Zsuzsa és volt férjének pere. A műsorvezető súlyos testi sértéssel vádolta meg Kiss Józsefet, aki viszont tagadja, hogy bántalmazta volna a Mokka háziasszonyát.

Nem született döntés a büntetőper tegnapi tárgyalásán a testi sértés ügyében, ahol állítólag sem Demcsák Zsuzsa, sem az ügyvédje nem jelent meg - írja a Blikk.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A tárgyalást végül elnapolták, de legközelebb valószínűleg már megtörténik az ítélethirdetés. A volt férj abban bízott, hogy végre pont kerül az ügy végére, hiszen állítja, hogy ő nem követett el semmit.

“Az éjszaka, amiről beszélünk, aminek kapcsán Zsuzsa minden barátját és barátnőjét beidézték már, emlékezetes számomra is. A feleségem bódult állapotban tért haza, rám térdelt és fojtogatni kezdett, végül nem bírtam tovább, és szabályosan elmenekültem hazulról" - idézi a férfi vallomását a lap, akiknek azt is kiejelntette, hogy nem tett semmit. “Nem követtem el semmit, és remélem, ez ki is fog derülni” - mondta Kiss József.

A Life.hu telefonon érte el a műsorvezetőt, aki elmondta, azért nem jelent meg a tárgyaláson, mert ezt az ügyet az ügyésség képviseli. Zsuzsa hozzátette, ő is nagyon várja már, hogy lezáruljon a tárgyalás. Továbbá a férje kijelentéseit nem szeretné kommentálni.