"Soha nem bántottam a volt feleségemet" - Demcsák Zsuzsa férje megszólal

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Demcsák Zsuzsa verés családon belüli erőszak bántalmazás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demcsák Zsuzsa volt férjéről túl sokat nem lehet tudni, amennyit igen, azt is csupán a műsorvezetőnő vallomásaiból. József most valamiért úgy érezte, neki is el kell mondania a saját verzióját. 

A férfi most azonban megszólalt, és a Borsnak arról beszélt, soha nem bántotta Zsuzsát. A férfi szeretné, ha megilletné az ártatlanság vélelme, és tiszta vizet öntene a pohárba.

"Soha nem bántottam a volt feleségemet" – mondta el, majd a napilap szerkesztőségébe egy bírósági végzést is eljuttatott, amely 2012 októberében született. Demcsák Zsuzsa távolságtartást kért a gyermekei apjával szemben, kérését többek között azzal indokolta, hogy a férfi augusztus 8-án bántotta. A műsorvezető másnap látleletet vetetett fel.

Könyvével is a családon belüli erőszak ellen küzd Fotó: Szabó Gábor - Origo

"...jelen eljárásban csatolt orvosi látlelet alapján azt lehetett megállapítani, hogy annak kiállítására 2012. augusztus 9. napján került sor és a vizsgálat felvételének ideje 2012. augusztus 4. napja, a röntgenvizsgálat elvégzésére 2012. augusztus 4. napján 13 óra 28 perckor került sor" – olvasható a bírósági végzésben.

A csatolt orvosi látlelet és vélemény tehát 2012. augusztus 9-i keltezésű, a benne megemlített röntgenvizsgálatot azonban 4-i dátummal iktatták, tehát öt nappal korábban, mint ahogy az állítólagos bántalmazás történt.

A volt férj kijelentette, szeretné magát tisztázni a vádak alól. A lap kereste Demcsák Zsuzsát is az ügyben, de a műsorvezető ezúttal nem kívánt nyilatkozni. Később azonban a Facebookján mégis megtette:

"Beszéljenek a tények. Lopás, rongálás és súlyos testi sértés kísérletének bűntette miatt bírósági szakaszban van a büntetőeljárás a volt férjem ellen. A rendőrség másfél évig nyomozott, majd az ügyészség vádemelési javaslattal küldte tovább az ügyeket a bíróságra, amely elkezdte azokat tárgyalni. A tények makacs dolgok. Hazudni lehet, adekvát kérdéseket fel nem tenni lehet, de mindennek meglesznek a következményei! A bántalmazó fél akár élete árán is tagadni fog. Ez az egy menekülési útvonala van. Ennyit szerettem volna csak ezzel a hazugságcunamival kapcsolatban leírni. Ezzel lezártnak tekintem az egész őrületet, ami körülöttem van és nem kívánok nyilatkozni" - írta a TV2 műsorvezetője.

Demcsák Zsuzsa 2012-ben költözött el, majd szeptemberben vált el a férjétőlhivatalosan „Lezárult. Öröm és gyász. Vége..." - írta ki ekkor a Facebookjára. A műsorvezetőnek a napokban jelent meg könyve, A másik életem címmel, amelyben többek között a házassága alatt elszenvedett megaláztatásokról ír. És arról is, hogy tulajdonképpen miért ment hozzá a férfihoz. A megrázó sorokat itt olvashatod. A könyvről pedig bővebbett ITT!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.