A Forbes négy kategóriába rangsorolta az 50 legbefolyásosabb magyar nőt az áprilisi számában.  A közélet, média, kultúra területén olyan nevek szerepelnek, mint például Stahl Judit, Rubint Réka, Eszenyi Enikő, valamint helyet kapott Orbán Viktor felesége is.

Az üzleti életben az OTP egykori marketing- és értékesítési ügyvezető igazgatója, Balogh Gabriella nyert, aki jelenleg Spéder Zoltán médiabirodalmát vezeti. 

Ezen a listán szerepel két híresség is: Stahl Judit, illetve Rubint Réka. 

Rubint RékaForrás: Facebook/Rubint Réka oldala

Közélet

A magyar közélet legbefolyásosabb asszonya a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó lett, őt követi az amerikai magyar nagykövet, Szemerkényi Réka, a harmadik helyre pedig Karas Mónika, az NMHH elnöke került.

Kultúra

A kultúra területén a Vígszínházat irányító Eszenyi Enikő vezeti a listát, majd őt követi Havas Ágnes, a Nemzeti Filmalap vezérigazgatója, a harmadik pedig Vigh Andrea, a Zeneakadémia rektora.

De a listán megtalálható Törőcsik Mari, a Nemzet Színésze és Pataki Ági filmproducer is.

Törőcsik MariForrás: MTI/Zih Zsolt

Média

A média kategóriában Vidus Gabriella, az RTL Klub vezérigazgatója lett az első, a második pedig Király Mária, a RingierAxelSpringer operatív igazgatója lett, a harmadik helyet Vékási Andrea, a Nők Lapja főszerkesztője foglalhatta el.

Szalai VivienForrás: Kökény-Szalai Vivien /Facebook

Helyet kapott továbbá a listán az Egyenes beszéd műsorvezetője Kálmán Olga, a TV2 társtulajdonosa és vezérigazgató-helyettese, Yvonne Dederick, a Story magazin egykori főszerkesztője, Szalai Vivien, valamint Erős Antónia, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője is - számolt be a Médiapiac.