Farm Laura ajánlatot tett Sanyának

Forrás: RTL Klub -
Farm Laura Farm Sanya Farm (reality)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, nagy gondban van Laura, hiszen amennyiben feladja a játékot, helyére Danit viszi vissza produkcó. Ezt pedig a Farm közössége nagyon nem akarja. A szőke lány minden meggyőző képességét bevetette, hogy Sanya őt vigye ki párbajra. 

A férfi kamerák előtt mondta el, hogy rosszul érintette, hogy Laura megkérte, vigye ki párbajozni, ugyanis a lány nem is volt a jelöltek között. A szőkeség azzal próbálta meggyőzni Sanyát, ha kiesik, ő nevezi ki a heti gazdát, és természetesen a férfi nevét mondaná. Egyelőre nem jutottak egyezségre, de ma este kiderül, mi lesz Laura sorsa a játékban.

Modellnek készül Galambos Boglárkahttp://www.life.hu/sztarok/20160402-modellnek-keszul-galambos-boglarka-lagzi-lajcsi-lanya.htmlLajcsi lánya iránt neves divatcégek érdeklődnek, ám a zenésznek ezzel kapcsolatban félelmei vannak, attól fél, becsapják Bogit. TV + SztárokOrigoHajdú kártérítést követel Friderikusztólhttp://www.life.hu/sztarok/20160402-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusztol.htmlNem marad következmények nélkül, hogy Friderikusz Sándor az utolsó pillanatban döntött úgy, semmilyen módon nem szeretne a TV2 képernyőjén megjelenni. Az Összezárva Friderikusszal műsorra ugyan korábban már megegyeztek Hajdú Péterrel - aki így reagált a tévés távozására - ám nem lesz folytatás. TV + Sztárok--Káromkodás és töméntelen nevetés: a hazai tévézés legjobb pillanatai! http://www.life.hu/sztarok/20160401-vicces-beszolasok-es-karomkodas-nezd-meg-a-hazai-tevezes-legnagyobb-bakijait.htmlÁprilis elseje alkalmából összeszedtük a legviccesebb és a legkínosabb televíziós jeleneteket, amelyeket a mai napig örömmel indítjuk el a legnagyobb videómegosztó portálon. Sebestyén Balázs, Lilu és Azurák Csaba is helyet kaptak a listán. TV + Sztárok--Örömhír! Régi szereplő tér vissza a Barátok köztbe!http://www.life.hu/sztarok/20160401-som-balogh-edina-visszater-a-baratok-koztbe-egy-idore.htmlA sorozat rajongói hamarosan egy ismerős arccal fognak találkozni ismét. Som-Balogh Edina egy időre újra a Barátok közt csapatát fogja erősíteni. TV + Sztárok--Visszatérhet a Farmra Danihttp://www.life.hu/sztarok/20160402-visszaterhet-a-farmra-dani.htmlTina és Márk után most Laura is azon gondolkozik, hogy feladja a játékot. A többiek azonban ennek nagyon nem örülnének... TV + Sztárok--A teljesítmény nélküli celebnőknek olvasott be Kormos Anetthttp://www.life.hu/sztarok/20160402-a-teljesitmeny-nelkuli-celebnoknek-olvasott-be-kormos-anett.htmlKormos Anett a minap Lilu pucér fotósorozata kapcsán fejtette ki véleményét, most pedig a bulvárlapok címoldalain gyakran szereplő, "teljesítmény nélküli" celebekről ír. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.