Taylor Swift testőrénél senki nem utálja jobban a hullámvasutat

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Kevork Djansezian -
Taylor Swift hullámvasút testőr
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő kellemes kikapcsolódásra indult, aminek legjobb momentumát közzé is tette a közösségi oldalán. A testőre viszont ellopta a show-t a két barátnőtől.

Taylor Swift a barátnőjével egy igazán szórakoztató kirándulásra indult. A gyönyörű idő Disneylandbe csábította őket, ahol minden földi jót kipróbáltak, így a hullámvasút sem maradt ki a sorból.

Forrás: Instagram/Lily Aldridge

Taylor Swift boldogan osztotta meg szórakoztató pillanatait a rajongókkal, arra nem számítva, hogy ezúttal nem ő lesz a sztár a saját képén. Az internet népe gyorsan felfedezte magának az énekesnő testőrét, aki a tisztes távolból vigyázott a lányokra még a hullámvasúton is. Azt viszont le sem tagadhatta volna a férfi, hogy neki egyáltalán nincs ínyére az effajta szórakozás. Arca, mint a szikla, egy pillanatra sem rezdült. Komoran, egy halvány mosoly nélkül ült a száguldó vasúton.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.