Pszichiáterhez küldenék Győzikét

Forrás: MTI/Kollányi Péter -
betegség Győzike pszichiáter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Győző maga posztolta a Facebook-oldalára azt a betegfelvételi lapot, miszerint egy orvos pszichiátriai kezelést javasolt számára. A bejegyzést azóta eltávolították.

A showman nemrég posztolta a Facebookra azt a betegfelvételi lapot, amelyen az áll, hogy alvászavar, feszültség és “egy ismert ember általi fenyegetés” miatt fordult orvoshoz, ahol pszichiátriai kezelést javasoltak számára - írja a Bors.

Gáspár Győző Forrás: MTI/Kollányi Péter

Győzike a közösségi oldalra kirakott poszt mellé azt írta, hogy “Köszönet a támadóknak………. Ez lett az eredménye!”

A lap megkereste Győzikét, aki elég szűkszavúan nyilatkozott. “Nem vagyok jól. Pihennem kell. Hamarosan jelentkezem, és beszélek!” – mondta, majd bontotta a vonalat. Egyes források szerint Győzikét éjszaka vitte be a felesége, Bea a kórházba, ahonnan később saját felelősségére távozott.

Íme, a 10 legnézettebb magyar tévéműsorhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-a-harmadik-helyre-csuszott-a-farm.htmlA Barátok közt nyert, a Farm az előzői heti első hely után a harmadikra csúszott. TV + SztárokOrigoÚgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Még 42 évesen is szexi a Vad angyal egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/sztarok/20160331-a-vad-angyal-szerelme-ma-unnepli-a-szuletesnapjat.htmlEmlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Ráadásul a szexi férfi főszereplő, Ivo csütörtökön lett 42 éves! TV + Sztárok--Jessica Chastain lerántotta a leplet Hollywood szexista arcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jessica-chastain-oszinten-vallott-hollywood-szexista-arcarol.html"Úgy érzed magad, mintha egy szexuális tárgy lennél" - ezzel az erős mondattal csapott oda Hollywoodnak Jessica Chastain, amikor a nemek közti egyenlőségről, vagyis inkább az egyenlőtlenségről beszélt. TV + Sztárok--Freddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.