Ilyen tündéri kisgyerek volt Harsányi Levente - Fotó!

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
MTVA retro fotó műsorvezető kisfiú Harsányi Levente
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Igazi retrofotót osztott meg rajongóival a műsorvezető, aki kisdobos nyakkendőjében már akkoriban is nagy dolgokra készült.

Harsányi Levente szinte alig változott 7-8 éves önmagához képest. Legalábbis erre következtethetünk abból a fotóból, amit büszkén pakolt ki Facebook-oldalára. A képen egyszerűen tündéri, ahogy próbál illedelmesen a fotósra pillantani.

Forrás: Facebook/Harsányi Levente

„Nézzétek, mit találtam! Kisdobosként is "nagy dolgokra" készültem..." – írt a kép mellé Levi.

Fotó: Pál Anna Viktória/Life.hu
BulvárRap: “Hajdú kártérítést követel, Friderikusz szerint viszont szövegel!”http://www.life.hu/sztarok/20160406-bulvarrap-hegyi-rolival-hajdu-peter-karteritest-kovetel-friderikusz-sandortol-kormos-anett-tv2-berki.htmlA Life.hu rappere, Hegyi Roli folyamatosan követi a celebvilágban zajló eseményeket, és a legfontosabbakról rímekbe szedve számol be nektek. TV + Sztárok--Kulcsár Edina kiosztotta Schobert Norbithttp://www.life.hu/sztarok/20160406-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-a-tv2-hal-a-tortan-adasaban-kiosztotta-schobert-norbi-fitnesz-gurut.htmlA Hal a tortán adásában a szépségkirálynő megelégelte, hogy a fitneszgurunak semmi nem jó. TV + Sztárok--Debreczeni Zitáéknál focimeccs idején az asszonynak csend a nevehttp://www.life.hu/sztarok/20160406-debreczeni-zita-modell-bevallotta-ha-foci-megy-a-teveben-parjahoz-giannihoz-szolni-sem-lehet.htmlA gyönyörű modell elárulta, hogy már pontosan tudja, Giannit, mikor kell békén hagyni. TV + Sztárok--Paris Jackson lassan úgy néz ki, mint egy fiú - Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160405-paris-jackson-kulseje-megvaltozott-michael-jackson-lanyanak-elete-kisiklott-foto.htmlMichael Jackson lánya most ünnepelte a 18. születésnapját. A sztárcsemete elég vadóc külsővel mutatkozott, mely nem nyerte el a rajongók tetszését. TV + Sztárok--Pszichiáterhez küldenék Győzikéthttp://www.life.hu/sztarok/20160405-pszichiaterhez-kuldenek-gyoziket.htmlGáspár Győző maga posztolta a Facebook-oldalára azt a betegfelvételi lapot, miszerint egy orvos pszichiátriai kezelést javasolt számára. A bejegyzést azóta eltávolították. TV + Sztárok--Nem is gondolnád, mivel keres milliókat Kim Kardashianhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-kim-kardashian-online-arul-markas-ruhadarabokat-igy-keres-dollar-milliokat.htmlAki azt gondolná, hogy a popókirálynő naphosszat csak szelfizik, nagyon is téved! Kim Kardashian állítólag egy egészen hétköznapi módszerrel keres milliókat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.