Melissa McCarthy Pocahontas lett: Vicces videó!

mesefilm videó Pocahontas Disney vicces Melissa McCarthy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színésznő Jimmy Fallon műsorában lépett színpadra, ahol előadott több dalt. Még Disney egyik legnagyobb klasszikusa is előkerült! 

Melissa McCarthy először DMX X Gon' Give It To Ya című dalát rappelte el, majd egy váltás után igazi indián vált belőle. Persze a készítők viccesre vették a figurát: a sztár végig plüssállatokat, és faleveleket kapott az arcába, amit nagyon jól viselt.

Az említett pillanat 6:20-tól kezdődik:

Nádai Anikó is szerepleni fog a Válótársak második évadában? http://www.life.hu/sztarok/20160406-visszater-kepernyore-a-valotarsak-masodik-evada-nadai-aniko-posztolt-a-forgatasrol.htmlTavaly ősszel indult az RTL Klub heti sorozata, mely rögtön elnyerte a nézők tetszését, így nem volt kérdés a folytatás. A Farm műsorvezetője már posztolt is a forgatásról. TV + SztárokOrigoÚjabb nem várt fordulat Lagzi Lajcsi ügyébenhttp://www.life.hu/sztarok/20160406-ujabb-nem-vart-fordulat-lagzi-lajcsi-ugyeben-ugyvedje-erositette-meg-a-hir.htmlLapinformációk szerint milliókkal zsarolják Lagzi Lajcsit. Úgy tudni, nemrégiben egy ismeretlen férfi megkereste az áramlopással gyanúsított mulatós ­zenész ügyvédjét, és egy elképesztő történetet adott elő neki. TV + Sztárok--Azta! Halle Berry akár 20 évet is letagadhatna: Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20160405-halle-berry-hamarosan-50-eves-lesz-de-olyan-fiatalos-hogy-akar-20-evet-is-letagadhatna.htmlA színésznő akkor is jól néz ki, ha lesből fotózzák. Hiába lesz hamarosan 50 éves, nem néz ki többnek 30-nál. TV + Sztárok--Mi történt? Borvirágos arccal kapták lencsevégre Matthew Perrythttp://www.life.hu/sztarok/20160405-matthew-perry-a-jobaratok-chandlerje-egyre-lepukkantabb.htmlSzinte rá sem ismerni a Jóbarátok egykori sármos sztárjára. Matthew Perryt pluszkilókkal, kopaszodó, ősz hajjal és borostával kapták lencsevégre. TV + SztárokOrigoIstenes Bence: "Sokáig szakács akartam lenni"http://www.life.hu/sztarok/20160404-istenes-bence-a-hagyjal-fozni-cimu-szorakoztato-musorral-ter-vissza-a-kepernyore.htmlIstenes Bence egy szórakoztató főzőműsorral érkezik vissza a képernyőre hamarosan. Itt nem a tökéletesen elkészített fogásokon, hanem a nevetésen és az együttműködésen lesz a hangsúly. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoVajna Timi még búvárruhában is szexistennőhttp://www.life.hu/sztarok/20160404-vajna-timi-andy-vajna-felesege-meg-buvarruhaban-is-szexistenno.htmlAndy Vajna felesége Amerikában élvezi az óceán hűs habjait és úgy tűnik, a búvárkodás teljesen magával ragadta. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.