Daniel Craig felismerhetetlen idős öreg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. 

A legutóbb még arról számoltunk be, hogy a 48 éves színész olyan, mint a jó bor: az idő múlásával egyre jobb lesz, ám legutóbbi fotójával erre eléggé rácáfolt, ezért reméljük, hogy csupán egy előnytelen képről van szó.

Forrás: NORTHFOTO/Lohr-Jones Albin

Craig egyébként majdnem egy évtizedig játszotta a brit titkosügynököt. Először a Casino Royale-ban, csodálhattuk meg őt, mint James Bond, aztán következett A Quantum csendje, a Skyfall és a Spectre. Ám sajnáljuk, de nemrég határozottan közölte, hogy nem bújik többé a titkosügynök bőrébe.

Jake Gyllenhaal még mindig nincs túl Heath Ledger halálánhttp://www.life.hu/sztarok/20160407-jake-gyllenhaal-meg-mindig-nincs-tul-heath-ledger-halalan.htmlMár nyolc éve annak, hogy holtan találták meg New York-i lakásában a híres színészt, de kollégája, Jake Gyllenhaal még mindig nem tudta túltenni magát a történteken. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Még 42 évesen is szexi a Vad angyal egykori szívtiprójahttp://www.life.hu/sztarok/20160331-a-vad-angyal-szerelme-ma-unnepli-a-szuletesnapjat.htmlEmlékeztek még a Vad angyalra? Mi lelkesen bólogatunk, hiszen hogyan is felejthetnénk el azt a szappanoperát, ami évekkel ezelőtt milliókat ültetett le a tévé képernyői elé, köztük minket is. Ráadásul a szexi férfi főszereplő, Ivo csütörtökön lett 42 éves! TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Freddie vetélytársa pucéran táncolna az Eurovíziós Dalfesztiválonhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-freddie-vetelytarsa-puceran-tancolna-a-farkasokkal-az-eurovizion.htmlEgy pucér, farkasokkal táncoló Mauglit is láthatunk az Eurovíziós Dalfesztivál színpadán, legalábbis ha megengedik a fehérorosz versenyzőnek. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.