Cameron Diaz őszintén beszélt a Benji Madennel kötött házasságáról

színész Benji Madden Cameron Diaz énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy Cameron Diaz majd kicsattan a boldogságtól, ami azért is lehet, mert közel egy éve rátalált a szerelem Benji Madden személyében, és persze a szakmai sikerek sem kerülték el. Könyvének dedikálása közben mesélt a házasságáról. 

A gyönyörű színésznő rengeteget csalódott az utóbbi években, és komolyan aggódtunk érte, hiszen állítólag alkoholproblémái is voltak, valamint azért, hogy a 42 évesen is csúcsformában lévő színésznőt sosem vezetik oltár elé. Ám Benji Madden tavaly jött, látott és győzött, 8 hónappal a találkozásuk után össze is házasodtak.

"Hiába klisé, tényleg megtörtént az, amiről mindenki beszél: tudod, hogy egyszerűen ő az! Nem is értettem, aztán találkoztam vele" – mesélte lelkesen Cameron.

Forrás: Northfoto

Amikor az előző kapcsolatairól is kérdezték, szűkszavúan válaszolt: "Nem számít, már férjnél vagyok."

A színésznő azt is elmesélte, hogy milyen volt a ceremónia, amiről ide kattintva képeket is találsz. "A nappaliban házasodtunk össze, majd egy nagyon kicsi partival ünnepeltük meg."

Daniel Craig öreg és felismerhetetlen letthttp://www.life.hu/sztarok/20160407-daniel-craig-oreg-es-felismerhetetlenebb-lett.htmlA nők bálványa, a férfiak példaképe, még a színésznők is egymással versengve harcoltak a Bond-lány szerepéért. Erre tessék: Az idő vasfoga őt sem kímélte. TV + SztárokOrigoRá sem ismerünk Gwen Stefanira - Plasztikrém lett!http://www.life.hu/sztarok/20160407-mar-ra-sem-ismerunk-gwen-stefanira-plasztikrem-lett.htmlKöztudott, hogy Gwen Stefani feltöltette ajkait, ám most úgy tűnik, hogy nem elégszik meg ennyivel. Sőt! Már rá sem ismerünk az egykor hamvas szépségre. TV + Sztárok--Úgy néz ki, Miley Cyrus tényleg férjhez megyhttp://www.life.hu/sztarok/20160331-miley-cyrus-megmutatta-eljegyzesi-gyurujet.htmlMíg az utóbbi hetekben Miley és Liam szakításától volt hangos a sajtó, legutóbb mégis a Liamtól kapott gyűrű fityegett az énekesnő ujján. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--Jessica Chastain lerántotta a leplet Hollywood szexista arcárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-jessica-chastain-oszinten-vallott-hollywood-szexista-arcarol.html"Úgy érzed magad, mintha egy szexuális tárgy lennél" - ezzel az erős mondattal csapott oda Hollywoodnak Jessica Chastain, amikor a nemek közti egyenlőségről, vagyis inkább az egyenlőtlenségről beszélt. TV + Sztárok--Ilyen, amikor Rihanna mellbimbói egy kendővel küzdenekhttp://www.life.hu/sztarok/20160330-rihanna-meztelenul-vergodik-az-uj-klipjeben.htmlAz énekesnő nem akármilyen klippel állt elő: levetkőzte gátlásait, és elcserélte őket egy áttetsző kis kendőcskére, ami alól még a mellbimbói is kivillantak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.