Íme, ilyen a matracdominó emberekkel

emberek matrac dominó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kicsit elálmosodtál? Dőlj le aludni! Ahogy tette ezt 1200 ember is, akik matracaikkal dőltek egymásra szép sorban, akár a dominók. 

Új Guiness-rekord született Amerikában: 1200 dominósorba állított ember fogott a háta mögé egy-egy matracot, majd egymásra dőlve ledöntötték a mögöttük állót.

Új Giuness-rekord

Guinness-rekordot állítottak fel New Yorkban, a Times Square-en múlt hét csütörtökön, amikor több száz ember végzett újraélesztést bábukon, összesen 12 órán át. A teljes cikket itt elolvashatod!
Álláslehetőség: Szeretgess vombatbébit munkaidőben!http://www.life.hu/news/20160408-mostantol-vombatot-olelgethetsz-munkaidoben.htmlDerek, a vombatbébi fiatal kora ellenére már egy súlyos traumán átesett. Tavaly decemberben egy autó elütötte az anyját, így a most tíz hónapos állat árván maradt. NewsOrigo5 hónapos és 2,5 kiló: Gyerekek ezrei esnek áldozatul a jemeni háborúnakhttp://www.life.hu/news/20160406-gyerekek-ezrei-estek-aldozatul-a-jemeni-haborunak-1.htmlMiközben a világ megdöbbenve figyeli a Szíriában és Irakban történteket, Jemen két ország: Irán és Szaud-Arábia csataterévé változott, az ott élő gyerekek élete pedig földi pokollá. News--Négyen erőszakoltak meg egy 9 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20160406-negyen-eroszakoltak-meg-egy-kilenceves-kislanyt.htmlA gyanú szerint négy férfi erőszakolt meg egy 9 éves kislányt az Egyesült Államokban, Utah államban, miközben a gyerek anyja a garázsban drogozott. A négy férfit letartóztatták, az édesanyát nem. News--Hihetetlen dolgot tett a MÁV egy autista kisfiúérthttp://www.life.hu/news/20160405-meghato-dolgot-tett-a-mav-egy-autista-kisfiuert.htmlEgy anyuka megható levelet tett közzé az egyik Facebook-csoportban, miszerint a MÁV dolgozói valami olyan dolgot tettek egy autizmussal élő kisfiú kedvéért, amit tényleg bearanyozza a napjait, és a miénket is! NewsOrigoA hétvégén ingyen belekóstolhatsz egy gombócnyi Olaszországbahttp://www.life.hu/news/20160405-hetvegen-ingyen-fagyizhatsz-az-andrassy-uton.htmlEgy újonnan nyíló fagyizó nagyszerű ötlettel rukkolt elő. A hétvégén minden érdeklődőt megvendégelnek egy gombóc fagyira az Andrássy úton. NewsThinkstockA hétvégén ingyen belekóstolhatsz egy gombócnyi Olaszországbahttp://www.life.hu/news/20160405-hetvegen-ingyen-fagyizhatsz-az-andrassy-uton.htmlEgy újonnan nyíló fagyizó nagyszerű ötlettel rukkolt elő. A hétvégén minden érdeklődőt megvendégelnek egy gombóc fagyira az Andrássy úton. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.