Milyen idő lesz hétvégén? Itt a válasz!

Forrás: Dreamstime -
eső hétvége időjárás esernyő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kicsit hűvösebb hétvége után a jövő hét elején újra kellemes idő lesz. Addig is ne felejtsd otthon az esernyőt, ha útnak indulsz. Eső vagy napfény? Ez vár rád!

Szombat

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Eleinte többfelé lehet eső, zápor, néhol zivatar; délután nyugaton már csak elszórtan, keleten még szórványosan lehet csapadék. Az északnyugati szél többfelé megélénkül, zivatar környezetében viharossá fokozódik. A Dunántúlon 11 és 15, keleten 16 és 22 fok között alakul a hőmérséklet. Hidegfronti hatás lesz.

Forrás: Dreamstime

Vasárnap

A kezdeti borongós idő után délután egyre többfelé bukkanhat elő a nap. Egyre inkább csak keleten fordul elő zápor. Erős, néhol viharos lesz az északnyugati szél. 14-15 fok körül alakul a csúcsérték.

Hétfő

Az ország nagy részén már szikrázó napsütés lesz. Elvétve alakul ki kisebb zápor. Mérséklődik a szél és erősödik a nappali felmelegedés: délután már 20 fok körüli értékeket mérhetünk.

Kedd

A napsütést csak kevés gomolyfelhő zavarja. Esetleg az Északi-középhegység térségében fordulhat elő zápor. Kellemes, 20-21 fok körüli tavaszi idő várható.

Szerda

A nap első felében szép napsütésre van kilátás. Déltől aztán egyre magasabbra törnek a gomolyfelhők és délutántól többfelé valószínű zápor, zivatar. Kora nyáriasan meleg lesz, 20-25 fokos maximumokkal.

Álláslehetőség: Szeretgess vombatbébit munkaidőben!http://www.life.hu/news/20160408-mostantol-vombatot-olelgethetsz-munkaidoben.htmlDerek, a vombatbébi fiatal kora ellenére már egy súlyos traumán átesett. Tavaly decemberben egy autó elütötte az anyját, így a most tíz hónapos állat árván maradt. NewsOrigoA dühöngő férfi azt üvöltözte, hogy öljék meg - Lelőtték!http://www.life.hu/news/20160407-a-gyilkossaggal-gyanusitott-ferfit-vegul-lelotte-a-rendor.htmlGyilkosság miatt körözték Javier Pablo Alemant. A férfi az autópálya közepén sétált, amikor egy rendőr felszólította, hogy tegye a kezét a csomagtartóra. Ám ekkor egy késsel hadonászva azt üvöltözte, hogy ölj meg, ölj meg! News--Rajongói szeme láttára marta halálra egy kígyó az indonéz énekesnőt, Irma Bulethttp://www.life.hu/news/20160407-megharapta-egy-kigyo-az-enekesnot-irma-bulet-aki-kesobb-a-korhazban-meghalt.htmlAz indonéz énekesnő, Irma Bule fellépései arról híresek, hogy kígyókkal lép a színpadra, ezúttal viszont rossz vége lett az előadásnak. A kígyó megmarta az énekesnőt, amit a nő nem élt túl. News--Újabb magyar sportoló keveredett kokainbotrányba http://www.life.hu/news/20160407-orban-annamaria-allitolag-kokainozott-a-b-tesztje-is-pozitiv-lett-felfuggesztettek.htmlA 34 éves Orbán Annamária B-tesztje is pozitív lett, így március 3-án felfüggesztették. A hírek szerint a sportoló megsértette a Magyar Kézilabda-szövetség doppingszabályzatát. News--Négyen erőszakoltak meg egy 9 éves kislánythttp://www.life.hu/news/20160406-negyen-eroszakoltak-meg-egy-kilenceves-kislanyt.htmlA gyanú szerint négy férfi erőszakolt meg egy 9 éves kislányt az Egyesült Államokban, Utah államban, miközben a gyerek anyja a garázsban drogozott. A négy férfit letartóztatták, az édesanyát nem. News--"Meleg vagy, ezért nem szolgálunk ki" - Elképesztő törvény született Amerikában! http://www.life.hu/news/20160406-diszkriminacio-a-melegekkel-szemben-amerikaban-megtagadhatjak-a-munkajukat.htmlPhil Bryant, az amerikai Mississippi állam kormányzója aláírta azt a törvényt, amely lehetővé teszi vallási csoportoknak és magánvállalkozásoknak, hogy megtagadják szolgáltatásaikat meleg, biszexuális és transznemű emberektől. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.