L.L. Junior: "Az utóbbi két évben kétszer is meghaltam"

Forrás: facebook/L.L. Junior -
Növényi Norbert videó halálhír L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesről elképesztő dolgokat terjesztettek az interneten, melyek sokszor kiakasztották a sztárt. Nem ő volt az első, akivel ez történt.  

Egy kattintás- és lájkvadász honlap nemrég azt a hírt terjesztette, hogy elhunyt a Nagy Duett egyik sztárja, Növényi Norbert. L.L. Juniorról is jelent már meg nagyon durva és morbid álhír. Hogy mit írtak a rapperről, az a videóból kiderül.

Debreczeni Zita veszélyes eszközöket tart otthonábanhttp://www.life.hu/sztarok/20160408-debreczeni-zita-modell-veszelyes-eszkozoket-tart-otthonaban-meghozza-pillangokeseket.htmlA modell a Gyertek át, szombat este! című műsorban vallotta be, hogy gyilkos szerszámai vannak. TV + Sztárok--Majka ezért volt "pipa" Claudiára és Tillárahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-majka-a-tv2-nagy-duett-musorvezetoje-elarulta-miert-volt-merges-claudiara-es-tillara.htmlA rappernek tervei voltak Clauval, amit Tilla valósított meg, így hoppon maradt, ez pedig nem esett neki jól. TV + Sztárok--Dia és Cinti együtt vetkőzték le gátlásaikat! Közösen meztelenkednek a Farm játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20160408-rtl-klub-a-farm-jatekosai-dia-es-cinti-egyutt-furodtek-meztelenul.htmlNéhány hete még nem is ismerte egymást a reality két szereplője, ma viszont már teljesen természetes, hogy együtt fürdenek. TV + SztárokOrigoVujity Tvrtko: "Nálam a nemi erőszak nem megbocsájtható!"http://www.life.hu/sztarok/20160408-vujity-tvrtko-kiakadt-a-nemi-eroszak-miatt-elitelt-kiss-laszlora.htmlA Kiss László-üggyel kapcsolatban egyre többen fejtik ki véleményüket, ahogy tette ezt Vujity Tvrtko is a közösségi oldalán. Ahogy ő fogalmazott: szinte mindegy számára, hogy elkövetője megbánta-e utólag a tettét vagy sem, erre nála nincs bocsánat. TV + Sztárok--Egész Hollywood gyászolja Barbara Turnerthttp://www.life.hu/sztarok/20160406-meghalt-barbara-turner-hollywoodi-forgatokonyviro-es-producer.html79 évesen elhunyt Barbara Turner hollywoodi forgatókönyvíró és producer, aki többek között olyan sztárokkal dolgozott együtt, mint Julie Christie, Ed Harris, Nicole Kidman és Clive Owen. TV + SztárokOrigoSarka Kata halványrózsaszín pizsamában köszöntötte A váratlan vendégethttp://www.life.hu/sztarok/20160407-sarka-kata-halvanyrozsaszin-pizsamaban-koszontotte-agatha-christie-a-varatlan-vendeget.htmlA Life.hu sztárszerzője, aki legutóbb arról mesélt, hogy vannak olyan napok, amikor Hajdú Péter nem alszik vele egy ágyban, hanem leköltözik a vendégszobába, most egy újabb csodás fotót tett közzé közösségi oldalán.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.