Növényi Norbert halálhír álhír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem ez az első eset, hogy különböző internetes oldalak valamelyik közszereplő halálhírét keltik, szerencsére tévesen. Norbi viszonylag nyugodtan reagált mikor megtudta, meghalt.

Bőven akadnak olyan honlapok, amik álhírekkel akarnak látogatókat csalogatni. Nem először fordul elő, hogy ennek érdekében még odáig is hajlandóak elmenni, hogy valakinek a halálhírét keltsék.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A legutóbbi áldozatuk Növényi Norbi volt, aki hamarosan a Nagy Duettben fog szerepelni Nika párjaként. Természetesen semmi baja a sportolónak, erről biztosította rajongóit is Facebook-oldalán. “Köszönöm, mert azt mondják, akinek a halálhírét keltik, sokáig fog élni! (Nagy az isten állatkertje)” - írta Norbi.

Alapszereplő tér vissza a Barátok köztbehttp://www.life.hu/sztarok/20160324-alapszereplo-ter-vissza-a-baratok-koztbe.htmlSokak nagy örömére újra a Mátyás király tériek körében köszönthetjük a Barátok közt egyik alapszereplőjét.TV + Sztárok--Válassz! Te kit látnál a nyuszis magazinban meztelenül?http://www.life.hu/sztarok/20160322-te-kit-latnal-a-nyuszis-magazinban-meztelenul-eros-antonia-tatar-csilla-sarka-kata-kulcsar-edina.htmlA húsvét a nyuszikról és a tojásokról szól, mi azonban most arra vagyunk kíváncsiak, ti kit látnátok Playboy-nyusziként tündökölni. TV + Sztárok--Kettőjük között dől el, ki lesz a Farm első kiválasztottjahttp://www.life.hu/sztarok/20160323-farm-dani-es-farm-heni-kozul-lesz-a-farm-elso-kivalasztottja.htmlMég csak a harmadik napnál járunk, de máris lezajlott a Farm első kiválasztása. Kiderült, kik azok, akiknek az elmúlt rövid idő alatt a legtöbb játékossal sikerült megutáltatniuk magukat. TV + SztárokOrigoKét nap után feladta a játékot a Farm várandós szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-feladta-a-jatekot-a-farm-varandos-szereploje-tina.htmlNagy reményekkel költözött be, de máris feladta a versenyt és hazaköltözött a Farm állapotos játékosa, Szita-Győri Valentina Hajnalka. Tina bevallotta, nem gondolta át, mi vár rá a játékban és belátta, jobb neki otthon várandósan. TV + SztárokOrigoD. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetőjehttp://www.life.hu/sztarok/20160323-d-toth-andras-lesz-a-fokusz-uj-musorvezetoje.htmlMárcius 24-től D. Tóth András lesz a Fókusz új műsorvezetője. Az RTL Klub híradósa csütörtöktől már Barabás Éva váltótársaként lesz látható az RTL Klubon. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoOtthagyja a TV2-t Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160323-otthagyja-a-tv2-friderikusz-sandor-a-naploban-sem-dolgozik-es-nem-folytatja-az-osszezarva.htmlA napokban felröppent pletykék szerint Friderikusz Sándor Várkonyi Andrea mellett a Naplóban folytatja, ám a tévés ezt kategorikusan cáfolja. Állítja, a TV2-nél olyan helyzet állt elő, amihez nem akarja a nevét adni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.