Csobot Adél Hal a tortán Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adélnak Norbi csak 3 pontot adott a vacsorájára a Hal a tortánban. Ezt követően kifejtette, miért csalódott az énekesnőben.

"Nekem Adél kicsit negatív csalódás volt. Azért, mert nem őszinte, rettentően csomagolja a mosolyt, ez a mindennek örülünk csókkal és szeretettel. Én a borzasztó kajáira adtam mindig öt pontot" - fejtegette Norbi, aki szerint Adél kedvesen, de lepontozta a többiek főztjét, ami nem volt szép tőle.

A Dolly Roll bojkottálja Flipper Öcsi emlékkoncertjéthttp://www.life.hu/sztarok/20160409-a-dolly-roll-bojkottalja-flipper-ocsi-emlekkoncertjet.htmlDollyék mégis távol maradnak a számtalan zenészt felvonultató Flipper Öcsi-emlék­esttől.TV + Sztárok--Demcsák Zsuzsa és Kökény-Szalai Vivien: "Rendeztük a viszonyunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160409-demcsak-zsuzsa-es-kokeny-szalai-vivien-rendezte-viszonyat.htmlAz elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca. TV + SztárokOrigoFarm: Kiválasztotta párbajellenfelét Heni: 'Az értelmi képességei megkérdőjelezhetők"http://www.life.hu/sztarok/20160408-farm-farm-heni-es-farm-vivi-parbajoznak.htmlA Farm heti gazdája Sanya a három esélyes játékosból Henit küldte párbajozni. Pénteken este pedig Heni jelölte meg ellenfelét. TV + SztárokOrigoSarka Kata lett a legdögösebb és a legegyoldalúbb Instagram-sztár http://www.life.hu/sztarok/20160408-sarka-kata-olvaso-szavazas-o-lett-a-legdogosebb-instagram-sztar-fotok.htmlTöbb ezer Life.hu olvasó szavazott a napokban, hogy ki Magyarország legsokoldalúbb ismert hölgye. A lista bár igen hosszú volt, egy jelölt toronymagasan nyert a mini versenyünkön. TV + Sztárok--Dukai Regina csodát művelthttp://www.life.hu/sztarok/20160408-dukai-regina-modell-csodat-muvelt-es-egy-gyonyoru-zsolnay-porcelant-keszitett.htmlA gyönyörű modell egy kis időre szakmát váltott és lenyűgöző dolgot alkotott. TV + Sztárok--Luxuscikkek érkeznek a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-erkeznek-a-luxuscikkek-az-rtl-klub-farm-musoraba-csokira-es-kavera-vagynak-leginkabb-a-szereplok.htmlVégre beérett a munka gyümölcse a Farmon: az alapvető élelmiszerek rendelése mellett még maradt annyi pénze a játékosoknak, hogy végre luxuscikkeket is igényelhessenek maguknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.