Zsaroló vírus bénította meg egy napra a veszprémi kórházat

Forrás: Dreamstime -
informatika kórház Veszprém vírus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vírust szombatra azonban sikerült hatástalanítani, így helyreállt minden szolgáltatás - tájékoztatta a veszprémi Csolnoky Ferenc Kórház orvos-igazgatója az MTI-t.

Dávid Gyula elmondta, hogy a vírus miatt pénteken nem tudták biztosítani az előjegyzett ellátást, a sürgősségi ellátás azonban kézi dokumentációval folyamatosan, zavartalanul működött.

Forrás: Dreamstime



Hozzátette: a rendszert nem érte közvetlen támadás, a vírus valószínűleg e-mailen jutott be a hálózatba. A betegek adatai nem voltak veszélyben, mert elkülönítve tárolják őket. Az alapműködést fenn tudták tartani a kórházban, de leleteket nem írtak. A vírus továbbterjedésének megakadályozása érdekében az egész hálózatot le kellett állítani - mondta. Dávid Gyula jelezte: az ilyen támadás a világban egyre gyakoribb, hazai intézményekben is előfordult már.

Láttad már, hogy festett gimis korában Király Viktor?http://www.life.hu/sztarok/20160409-igy-nezett-ki-gimis-koraban-kiraly-viktor.htmlAz Instagramján nosztalgiázott az énekes és megmutatta jó néhány évvel ezelőtti fizimiskáját. TV + SztárokFotó: Marton Szilvia - OrigoFarm: "Kanolás" helyett napolajozás - Monokinire vetkőztek a szexéhes csajokhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-farm-vivinek-es-dianak-is-nagyon-hianyzik-a-testi-szerelem.htmlVivinek és Diának is nagyon hiányzik a testi szerelem, hiszen elmondásuk szerint odakint naponta hódolnak az élvezeteknek. A Farmon azonban jobb híján egymás testének kenegetésével és monokinizéssel lazítottak a délutáni napsütésben.TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsa és Kökény-Szalai Vivien: "Rendeztük a viszonyunkat"http://www.life.hu/sztarok/20160409-demcsak-zsuzsa-es-kokeny-szalai-vivien-rendezte-viszonyat.htmlAz elmúlt napokban különböző, egymásnak ellentmondó híreket lehetett olvasni Demcsák Zsuzsával kapcsolatban. Felröppent a hír, hogy a Mokka műsorvezetője a Tényekben folytatja tovább, majd ennek az ellenkezőjét állították, amely szerint Demcsák nem lesz a TV2 hírműsorának arca. TV + SztárokOrigoFarm: Kiválasztotta párbajellenfelét Heni: 'Az értelmi képességei megkérdőjelezhetők"http://www.life.hu/sztarok/20160408-farm-farm-heni-es-farm-vivi-parbajoznak.htmlA Farm heti gazdája Sanya a három esélyes játékosból Henit küldte párbajozni. Pénteken este pedig Heni jelölte meg ellenfelét. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi csalódott Csobot Adélbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160409-schobert-norbi-csalodott-csobot-adelban-hal-a-tortan-adasa.htmlCsobot Adélnak Norbi csak 3 pontot adott a vacsorájára a Hal a tortánban. Ezt követően kifejtette, miért csalódott az énekesnőben. TV + SztárokOrigoLuxuscikkek érkeznek a Farmrahttp://www.life.hu/sztarok/20160408-erkeznek-a-luxuscikkek-az-rtl-klub-farm-musoraba-csokira-es-kavera-vagynak-leginkabb-a-szereplok.htmlVégre beérett a munka gyümölcse a Farmon: az alapvető élelmiszerek rendelése mellett még maradt annyi pénze a játékosoknak, hogy végre luxuscikkeket is igényelhessenek maguknak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.