Brigi és Gergő a beköltözés óta kedvelik egymást, de egy ideje úgy tűnik, szerelmi kapcsolat kezd kibontakozni köztük.  Ám amíg Gergő egyedülállóként költözött be a Farmra, addig Brigit egy férfi várja kint.

"Attilának hívják a szerelmemet. Nyolc éve vagyunk együtt, ő a legkisebb fiam édesapja, de eléggé érdekes a mi helyzetünk. Együtt vagyunk, de nem élünk együtt, egy háztartásban, ez egy nagyon bonyolult dolog" - nyilatkozta a beköltözés előtt a háromgyerekes Brigi, aki egyáltalán nem utasítja vissza határozottan Gergő közeledését, aki a minap így "udvarolt": "Nagyon bejössz nekem!" - és belepuszilt a lány nyakába.

A szombati összefoglalóban pedig azt láthattuk, ahogy ismét összebújnak

A Blikknek Brigi testvére nyilatkozott, szerinte amik a Farmon történnek, nem komolyak: "Ez egy mesterséges környezet, mesterségesen generált helyzetekkel. Mégis, milyen kapcsolatok születhetnek itt? Ez nem a valóság, bár azt elismerem, hogy ennek ellenére bizonyos jelenetek fájhatnak azoknak, akik kint vannak és ezek a dolgok lehetnek valamilyen hatással a valódi életükre" - jelentette ki, de Brigi magánéletéről ő sem mesélt.