Snoop Dogg legutóbb a kolumbiai főváros helyett véletlenül Marosbogátra jelentkezett be az Instagram-oldalán. Persze a romániai falucska lakói örömmel várják. Hozzájuk hasonlóan egy amerikai cukrászda is kedveskedni akart a rappernek: egy spanglialakú fánkkal.

Százezrek ismerték meg a romániai Marosbogátot Snoop Dogg jóvoltából, aki az egyik Instagram posztja szerint ott múlatta az időt. Persze, a rapper tévedésből jelentkezett be, hiszen valójában az Estereo Picnic fesztiválon vesz részt a kolumbiai fővárosban, Bogotában. 

Snoop DoggForrás: AFP/2015 Getty Images/Frazer Harrison

Barta Lászó, a kistelepülés polgármestere között, aki a téves bejelentkezés láttán, azonnal meghívta a zenészt.

"Ha jön, káposztalélevessel, nyárson sült disznóval, de elsősorban tiszta szívvel várjuk" - írta.

Végül aztán Snoop Dogg a saját Facebook-oldalán írta meg, hogy jól szórakozott saját tévedésén, a romániai rajongóinak pedig azt üzente, hamarosan tényleg felbukkan. Erre a rajongók kreáltak egy Facebook-eventet is, ha te is elmennél a rapper fellépésére, ittcsatlakozhatsz a közel 10 ezer érdeklődőhöz.

Forrás: AFP/Neilson Barnard

Ennek apropóján egy amerikai cukrászda is meginvitálta hozzájuk a rappert, és egy ínycsiklandó, spanglifánkot is készítettek neki. Az biztos, hogy ennél jobb reklámot ki sem találhattak volna!

In honor of @snoopdogg coming to #wilmingtonnc for @ncazaleafest we figured we would make him something special! #wakenbakedonuts #carolinabeach #bestdonuts #northcarolina #snoopdogg

Közzétette: Wake N Bake Donuts – 2016. április 7.