Kíváncsi vagy, milyen Jennifer Lawrence részegen?

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller -
Jennifer Lawrence alkohol vallomás részeg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokan a természetessége és közvetlensége miatt imádják Jennifer Lawrencet. A színésznő legutóbbi interjúja közben sem hazudtolta meg magát.

A Harper’s Bazaar magazinnak adott interjút a mindig vicces Jennifer Lawrence. A színésznő abba is beavatta az olvasókat, miként viselkedik, mikor ittas. Saját bevallása szerint nem bulizós fajta, van, hogy "nagyiként" viselkedik a partikban. "Ha nagy nehezen elrángatnak bulizni, általában olyankor sem maradok sokáig. Túl sokat pedig nem tudok inni, mert egy idő után elkezdek hányni” – vallotta be. Arról is beszélt, pontosan milyen is, ha hány: állítólag képtelen úgy tenni a dolgot, mint egy normális ember, mert közben hisztérikusan lóbálja a karjait.

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Ethan Miller

Elárulta, egyszer, mikor Emma Stone-nal, Woody Harrelsonnal és Adele-lal buliztak az énekesnő lakásában, akkor is hányt, és levert egy gyertyatartót, amibe Harrelson belelépett és szétvágta vele a lábát. "Másnap kicsit megijedtem, hogy beperel” - mondta Lawrence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.