A hírek szerint szerdán ismét kihallgatják a lopással és vesztegetéssel gyanúsított mulatós zenészt.

Állítják: fél évvel Galambos Lajos és két társa letartóztatása után ismét kihallgatják a rendőrök a zenészt.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

"Amióta Lajcsit letartóztatták, a hatóságok több tucat alkalommal razziáztak a birtokán, de abban a tatai lakóparkban is, amit az ő nevével hirdettek évekkel ezelőtt. De nem csak helyszíni szemléken, adatgyűjtések során kerestek bizonyí­tékokat Lajcsiék ellen.

Számos tanút is kihallgattak, akiknek tudniuk kellett a visszaélések­ről. Lajcsit szerdára megint be­idézték a rendőrségre - mondta el a Borsnak egy neve elhallgatását kérő forrás.

A nyomozási bíró először november 18-án hallgatta ki az ügyfelemet, most valóban egy folytatólagos kihallgatásra kerül majd sor. Nem megyünk puskapor nélkül - fogalmazott Dr. Fröhlich Krisztián, a zenész ügyvédje.

Galambos Lajost, feleségét és egy társát tavaly szeptemberben vették őrizetbe lopás és vesztegetés gyanúja miatt. A rendőrség ekkor a zenész mocsai és tatai birtokán illegális áram-, gáz- és vízvételezés nyomaira bukkant, a gyanú szerint pedig a szolgáltató embereit is megpróbálták megvesztegetni. Lajcsi tavaly májusban azt nyilatkozta: a plombákat sosem manipulálta és pláne nem vesztegetett meg senkit, a letartóztatása után pedig ártatlannak vallotta magát.