Az amerikai futball-sztár és színész rendszeresen bántalmazta egykori feleségét, aki a hírek szerint súlyos drogfüggőséggel küzdött.

Immár több mint 20 éve, hogy O. J. Simpson a vád szerint meggyilkolta egykori feleségét, Nicole-t és annak párját. Az eddig is köztudott volt az egykori sportolóról, hogy rendszeresen verte az asszonyt.

Forrás: AFP/Pool

Nicole-t azonban családja és barátai arra kérték, ne jelentse fel Simpsont, különben elmarad a havi apanázs, amelyet a világsztártól kapott. A támadások egyre gyakoribbak és brutálisabbak lettek, többször meg is fenyegette őt azzal, hogy megöli.

A gyilkosság előtt nem sokkal Nicole a segélyhívót tárcsázta, és a diszpécsernek elmondta: exférje betörte az ajtót, és teljesen megőrült. Amikor a vonal másik oldalán rákérdeztek, hogy a férfi csinált-e már korábban is hasonlót, Nicole azt mondta: rengetegszer. A Daily Mail szerint Nicole Brown Simpson sem volt angyal: súlyos kokainfüggőséggel küzdött, és szabados nemi életet élt. 

O. J. Simpsont 1994-ben vádolták meg egykori felesége, Nicole és annak párja meggilkolásával. Az esküdtszék akkor felmentette a vád alól a világsztárt. Az ügyet a hírek szerint jövő héten tárgyalják újra.

Hírességek, akiknek a kezéhez vér tapad
Sokan irigykednek a prominens személyek fényűző életmódjára, de a siker és a vagyon nem mindig jár együtt a felhőtlen boldogsággal. Néhány híresség lelkén valaki(k)nek a halála szárad, s bár nem ítélték el őket gyilkosságért, a legnagyobb büntetés számukra mégis az egész életen át tartó bűntudat. A Life.hu most annak járt utána, hogy kik azok a sztárok, akik embert öltek - kattints ide a cikkért!