A meggyilkolt Vivien nagyapja felháborodott a vádlott viselkedésén

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért -
felháborodás gyilkos viselkedés Vivien
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
K. Bálint, akit a kakucsi Vivien meggyilkolásával vádolnak, előzetes letartóztatásba vonulásakor középső ujját mutatta a sajtó munkatársainak. Az ügyvédje szerint, csak vakarózott.

Mindenkit felháborított a Vivien meggyilkolásával vádolt K. Bálint viselkedése. Előzetes letartóztatásba vonulásakor a középső ujjával üzent a sajtónak, az ügyvédje érdekes magyarázata csak további vihart kavart.

Forrás: Facebook/Eltűnt Emberekért

Az ügyvéd szerint K. Bálint csupán megvakarta a csuklóját, nem akart bemutatni senkinek. Ezt a magyarázatot viszont sem a közvélemény, sem pedig Vivien nagyapja nem tudja elfogadni - írja a Bors. “Ez a rohadt féreg hülyének akar nézni mindenkit az ügyvédjeivel együtt, de nem fog sikerülni, mert lehet, hogy az ügyvédjei gazdagodnak, de egy embernek egy a párja. Szemet szemért, fogat fogért” - írta Facebook-oldalára a férfi.

Tovább nyomozna a rendőrség Lagzi Lajcsi ellenhttp://www.life.hu/news/20160415-lagzi-lajcsi-elleni-nyomozas-hatarideje-hamarosan-lejar-az-ugyeszseg-inditvanyozta-a-hosszabbitast.htmlHamarosan lejárna Lajcsi ellen a nyomozás határideje, de az ügyészség hosszabbítást kért. News--Kiss László exfelesége: "A volt férjem ártatlan"http://www.life.hu/news/20160415-kiss-laszlo-ex-neje-allitja-artatlan-a-volt-szovetsegi-kapitanyt.htmlKiss László volt úszószövetségi kapitány ügye mindenkit megdöbbentett. Közéleti személyiségek – mint például Friderikusz Sándor –, úszóklasszisok és civilek is megszólaltak a történtekkel kapcsolatban. Ezúttal Kiss exneje törte meg a csendet. News--Évekig mások pénzéből élt a Neptunt feltörő egyetemistahttp://www.life.hu/news/20160414-evekig-lopta-masok-penzet-a-neptunt-feltoro-egyetemista.htmlTöbb, mint ötven diáktól lopott pénzt a Miskolci Egyetem volt hallgatója, aki feltörte a Neptun elektronikus rendszerét, így hozzáfért a többiek kódjához és személyes adataihoz. A férfi pénzbüntetésre számíthat. News--Váratlanul meghalt Kaposvári Zsolt vívóbíró - Egy versenyen lett rosszulhttp://www.life.hu/news/20160414-kaposvari-zsolt-vivobiro-varatlanul-elhunyt-az-azsiai-potkvalifikacios-verseny-alatt.htmlKaposvári Zsolt az ázsiai pótkvalifikációs versenyen vett részt, amikor váratlanul rosszul lett. 47 éves volt. News--Újabb részletek derültek ki O. J. Simpson gyilkossági ügyérőlhttp://www.life.hu/news/20160414-o-j-simpson-amerikai-futball-sztar-es-szinesz-gyilkossagarol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlAz amerikai futball-sztár és színész rendszeresen bántalmazta egykori feleségét, aki a hírek szerint súlyos drogfüggőséggel küzdött. News--Egy francia pék 1 euróért adta el az üzletét egy hajléktalannakhttp://www.life.hu/news/20160414-egy-francia-1-euroert-adta-el-a-pekseget-egy-hajlektalannak.htmlA megdöbbentő esetnek persze előzménye is van: a hajléktalan férfi egykor megmentette a pék életét. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.