Sokáig dolgoztak együtt, támogatták egymást, de mára megváltozott köztük a viszony. Egy konfliktus miatt nem állnak szóba egymással.

Hernádi Judit és Verebes István között sokáig baráti volt a viszony, rengeteg produkcióban dolgoztak együtt. Viszonyuk azonban megváltozott, bár Hernádi Judit elmondása szerint még most is szereti a színészt. 

Fotó: Polyak Attila - Origo

“Nagyon szeretem Pistát, és nagyon szerettem is. Még most is úgy fogalmazok, hogy nagyon szeretem” - idézte a Bors Hernádi Veiszer Alinda műsorában elhangzott szavait. A színésznő hozzátette, hogy az önálló estjében kiemelten foglalkozik Verebes Istvánnal, mindössze annyi történt, hogy ő egy hullámzó személyiség.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

“Az történt, hogy Pista egy hullámzó egyéniség, és én nagyon sok hullámát végigéltem, nagyon sok hullámnál mellette voltam. Most egy kicsit lecsatlakoztam, mert ezt a hullámát nem szeretem. Ha találkoznánk, köszönnénk” - mondta Hernádi. Ugyan konkrétumokról nem beszélt, de annyit elárult, hogy volt egy helyzet, amit Verebes rosszul látott.
“Egy tökhülye rendező–színésznő konfliktus, aminek szerintem egyáltalán nem kellett volna így alakulnia, de így alakult “ - zárta le Hernádi Judit. A lap megkereste mindkét felet, de sem ő sem Verebes István nem akart erről beszélni.