Hernádi Judit konfliktus Verebes István
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokáig dolgoztak együtt, támogatták egymást, de mára megváltozott köztük a viszony. Egy konfliktus miatt nem állnak szóba egymással.

Hernádi Judit és Verebes István között sokáig baráti volt a viszony, rengeteg produkcióban dolgoztak együtt. Viszonyuk azonban megváltozott, bár Hernádi Judit elmondása szerint még most is szereti a színészt.

Fotó: Polyak Attila - Origo

“Nagyon szeretem Pistát, és nagyon szerettem is. Még most is úgy fogalmazok, hogy nagyon szeretem” - idézte a Bors Hernádi Veiszer Alinda műsorában elhangzott szavait. A színésznő hozzátette, hogy az önálló estjében kiemelten foglalkozik Verebes Istvánnal, mindössze annyi történt, hogy ő egy hullámzó személyiség.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

“Az történt, hogy Pista egy hullámzó egyéniség, és én nagyon sok hullámát végigéltem, nagyon sok hullámnál mellette voltam. Most egy kicsit lecsatlakoztam, mert ezt a hullámát nem szeretem. Ha találkoznánk, köszönnénk” - mondta Hernádi. Ugyan konkrétumokról nem beszélt, de annyit elárult, hogy volt egy helyzet, amit Verebes rosszul látott.

“Egy tökhülye rendező–színésznő konfliktus, aminek szerintem egyáltalán nem kellett volna így alakulnia, de így alakult “

- zárta le Hernádi Judit. A lap megkereste mindkét felet, de sem ő sem Verebes István nem akart erről beszélni.

Nem spórol a TV2 Hajdú Péter új műsorán: 300 milliót költ ráhttp://www.life.hu/sztarok/20160415-300-milliot-kolt-a-tv2-hajdu-peter-uj-masorara-showtime-hajdu-peterrel-cimure.htmlA Showtime Hajdú Péterrel camű műsor első adása április 29-én kerül képernyőre. A vendéglistája titkos, de egy-két név azért kiszivárgott és az is, hogy állítólag a Millenáris Központ megastúdiójában forgatnak, és legalább 300 millió forintba kerül. TV + Sztárok--Megvan a Farm negyedik biztos párbajozójahttp://www.life.hu/sztarok/20160414-farm-sanya-a-farm-egyik-parbajozoja.htmlAhogy megírtuk, szerda este a negyedik kiválasztás is megtörtént a Farmon. A legtöbb szavazatot Attila és Sanya kapta, így a heti gazdának, vagyis Briginek közülük kell majd kiválasztani, hogy melyikük menjen biztosan párbajozni.TV + SztárokOrigoPusztitó szexhiány a Farmon?! - Cintia: "Felállt a bimbim tőled"http://www.life.hu/sztarok/20160414-pusztito-szexhiany-a-farmon-az-rtl-klub-musoran.htmlMíg a fiúk robotoltak a verőfényes napsütésben, a malacok az árnyékban hűsöltek, addig a lányok ledobták a textilt és kifeküdtek napozni. Attila ezt megelégelte, és hideg vízzel locsolta le őket. Cintia pedig felpörgött. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián: "Jelen pillanatban, csak süllyedni látom magam!"http://www.life.hu/sztarok/20160414-berki-krisztian-sohasem-felt-annyira-mint-a-nagy-duett-fellepese-elott.htmlAz Édes Élet sztárja, Berki Krisztián a Nagy Duett első adása előtt interjút adott a TV2-nek, és elmondta, hogy még soha nem félt ennyire, majd azt is kifejtette, hogy miért. TV + Sztárok--Stahl Juditot verték az úszóedzések alatthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-stahl-judit-hiradost-es-uzletasszonyt-vertek-az-uszoedzesek-alatt.htmlAz egykori híradós kislánykorában rendszeresen járt úszásra, így ő is megtapasztalhatta, hogyan és milyen módszerekkel próbálnak fegyelmezni és motiválni az edzők. TV + Sztárok--Gáspár Evelin átlátszó felsőben tavaszozotthttp://www.life.hu/sztarok/20160414-gaspar-evelin-atlatszo-felsoben-tavaszozott-instagram-oldalara-posztolt-kepet.htmlGyönyörű környezetben, virágzó fák között sétálgatott Evelin, aki eléggé merész topban élvezte a kellemes időt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.