Tovább nyomozna a rendőrség Lagzi Lajcsi ellen

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Galambos Lajos hosszabbítás nyomozás lejárat Lagzi Lajcsi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan lejárna Lajcsi ellen a nyomozás határideje, de az ügyészség hosszabbítást kért.

Hiába tart állítólag a nyomozás határideje csupán péntekig, Lagzi Lajcsi nem lélegezhet fel. Az ügyészség indítványozta a nyomozás meghosszabbítását az illetékes bírónál.

Forrás: MTI/Lakatos Péter

Az összes szakértői vélemény sem készült még el az ügyben, azokra is várni kell a Blikk információi szerint. Gyugyi Csilla, a Pest Megyei Főügyészség sajtószóvivője megerősítette a lapnak az információt hozzátéve, hogy a hosszabbításról még nem született döntés. Lajcsit - aki gyermekeivel együtt külföldön képzeli el a jövőjét - természetesen nem lepte meg a hír, hiszen néhány nappal ezelőtt is kihallgatták. “A két nappal ezelőtti kihallgatásom is kudarcba fulladt, mivel a 2009-ben és 2010-ben történt dolgokról nem tudtam azonnal nyilatkozni. Kértem, írják le a kérdéseket, és írásban megválaszolom azokat, de erre nem voltak hajlandóak” - mondta a zenész.

Kiss László exfelesége: "A volt férjem ártatlan"http://www.life.hu/news/20160415-kiss-laszlo-ex-neje-allitja-artatlan-a-volt-szovetsegi-kapitanyt.htmlKiss László volt úszó szövetségi kapitány ügye mindenkit megdöbbentett. Közéleti személyiségek - mint például Friderikusz Sándor - , úszóklasszisok, és civilek is megszólaltak a történtekkel kapcsolatban. Ezúttal Kiss exneje törte meg a csendet. News--Évekig mások pénzéből élt a Neptunt feltörő egyetemistahttp://www.life.hu/news/20160414-evekig-lopta-masok-penzet-a-neptunt-feltoro-egyetemista.htmlTöbb, mint ötven diáktól lopott pénzt a Miskolci Egyetem volt hallgatója, aki feltörte a Neptun elektronikus rendszerét, így hozzáfért a többiek kódjához és személyes adataihoz. A férfi pénzbüntetésre számíthat. News--Váratlanul meghalt Kaposvári Zsolt vívóbíró - Egy versenyen lett rosszulhttp://www.life.hu/news/20160414-kaposvari-zsolt-vivobiro-varatlanul-elhunyt-az-azsiai-potkvalifikacios-verseny-alatt.htmlKaposvári Zsolt az ázsiai pótkvalifikációs versenyen vett részt, amikor váratlanul rosszul lett. 47 éves volt. News--Újabb részletek derültek ki O. J. Simpson gyilkossági ügyérőlhttp://www.life.hu/news/20160414-o-j-simpson-amerikai-futball-sztar-es-szinesz-gyilkossagarol-ujabb-reszletek-derultek-ki.htmlAz amerikai futball-sztár és színész rendszeresen bántalmazta egykori feleségét, aki a hírek szerint súlyos drogfüggőséggel küzdött. News--Egy francia pék 1 euróért adta el az üzletét egy hajléktalannakhttp://www.life.hu/news/20160414-egy-francia-1-euroert-adta-el-a-pekseget-egy-hajlektalannak.htmlA megdöbbentő esetnek persze előzménye is van: a hajléktalan férfi egykor megmentette a pék életét. News--Meghalt a világ egyik legmagasabb emberehttp://www.life.hu/news/20160414-meghalt-tomas-pustina-a-vilag-egyik-legmagasabb-embere.htmlA cseh Tomáš Pustinát álmában érte a halál. Mindössze 38 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.