A forgatás nem veszélytelen! Sztárok, akik súlyosan megsérültek a felvétel alatt

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip -
Tom Hanks forgatás George Clooney életveszély sérülés Charlize Theron Channing Tatum Sylvester Stallone
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rengeteg számítógépes trükk és speciális effektek miatt könnyű megfeledkezni arról, hogy még mindig veszélyes lehet egy-egy film forgatása a színészek számára is.  Íme, néhány híresség, aki súlyosan megsérült a felvétel során.

Channing Tatum

Forrás: ZUMA Press/© 2009 by DF-06702/L90

A színész karrierjének nem A sas című film lett a csúcspontja, mivel elég rossz kritikákat kapott a mozi, de ráadásul Channing Tatum még meg is sérült a forgatáson, a személyzet hibájából. A jeges vízben próbálták felmelegíteni, de véletlenül meleg víz helyett forró vizet öntöttek a színész kezeslábasába, ami miatt megégett még a férfiassága is.

George Clooney

Forrás: NORTHFOTO

A sármos színész olyan súlyosan megsérült a Sziriana című filmjének forgatásán, hogy még öngyilkosságot is fontolgatott. A gerince sérült meg, és csak a hosszan tartó kezeléseknek és operációknak köszönhető, hogy nem bénult le.

Charlize Theron

Forrás: Northfoto/Joseph/X17agency.Com

Az biztos, hogy a színésznő soha nem fog többé akrobatikus mutatványokat magára vállalni. Legutóbb, amikor egy forgatáson hátraszaltóval próbálkozott, kicsin múlt, hogy nem szenvedett gerincvelő-szakadást. Porckorongsérüléssel és kényszerpihenővel megúszta.

Sylvester Stallone

Forrás: NORTHFOTO

Akcióhősnek lenni kemény munka, nem csoda, hogy Sylvester Stallone többször is megsérült már a forgatások alatt. Legutóbb az Expendables felvételén. Egy verekedős jelenetet vett véresen komolyan, ami után a kórházban kötött ki, de a Rambo - Első vér forgatásán is eltörte néhány bordáját.

Tom Hanks

Forrás: HIP/ Northfoto/Hip

A színész majdnem meghalt a Számkivetett forgatása alatt. A film felvétele megviselte a testét, de a legnagyobb problémát egy vágás okozta a lábán, ami két hét alatt meg is duzzadt. Végül elment a kórházba és kiderült, hogy súlyosan elfertőződött a seb.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.