A Keresem a családom mellett a Heti hetesbe is beül Hadas Kriszta

Forrás: RTL Klub -
Keresem a családom Heti Hetes Hadas Kriszta
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub Keresem a családom című műsorának második évadát már javában forgatja a stáb. Míg itthon annak örülhetünk, hogy végre itt a már-már nyárias idő, Hadas Krisztáék a zord Szibériába utaznak vasárnap:

"Hajnalban indulunk Moszkvába, majd irány Tula, aztán tovább repülünk a szibériai Szurgutba. Csak néhány napig leszünk kint, de minden nap máshol alszunk, nagyon rohanós forgatás lesz, a Moszkva-Tula-Szurgut-Moszkva útvonalat járjuk be. Három nővért fogunk egyesíteni, akik évtizedekkel ezelőtt elveszítették egymást. A keresőnk, az egyik nővér, Magyarországra ment férjhez, nehéz és kalandos élete volt eddig, általunk találja meg eleszett testvéreit" - árulta el a műsor főszerkesztője, akit a nézők már vasárnap este láthatnak az RTLII-n, de másik szerepben. "Harmadjára szerepelhetek a Heti Hetesben, külön öröm, hogy ott lesz Magyar György, akivel 21 évesen vele készítettem életem első interjúját. Persze a hangulat mindenkivel jó volt, és nyitottan fogadtak a férfiak" - tette hozzá Hadas.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.