magyar nyelv Istenes Bence Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Evelin és édesanyja nemrég a Hagyjál főzni stúdiójában járt, ennek hála Istenes Bence az ínycsiklandó ételek mellett, a magyar nyelv szépségeibe is belekóstolhatott. Ebből készült egy csodálatos összeállítás, amiben egyéb finomságokat is láthatunk.

A magyar nyelvnek az egész világ a csodájára jár. Clement Edgar német nyelvésznek például annyira megtetszett, hogy megtanult magyarul, de Jules Romans, korunk egyik legnagyobb francia költője is "szenvedélyesen férfias" nyelvnek nevezte. Nos, mindehhez Gáspár Evelinnek és Beának is volt egy két szava, mint például: "lefolyó-E", "hogy van-E", vagy "a nem annyira-E". Nézzétek csak!

Ám a videónak nem ez az egyetlen szépsége, Evelin ugyanis nemes egyszerűséggel közölte Bencével, hogy "Még téged is megfőzlek, ha szeretnéd!"

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.