80 milliót érő házát is elvesztette Farm Sanya

Forrás: RTL Klub -
ház család Farm Sanya per Farm (reality) viszály RTL Klub anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának.

A Farm Sanya a párbajokban győzedelmeskedik, azonban magánéletében már nem tudta olyan könnyen kezelni a felmerülő problémákat. A játékos komoly anyagi nehézségekkel küzd, nemrég a 80 milliót érő házát is el kellett adnia.

Forrás: RTL Klub

A családi nézeteltérés fajult pereskedésig, amiből Farm Sanya került ki vesztesen. “Részletekbe nagyon nem bocsátkoznék, de a lényeg, a húgommal és a férjével támadt némi nézeteltérésem. Sokáig úgy gondoltam, megoldódik, de végül bíróságra mentünk.

Ők követeltek valamit, ami szerintem nem járt nekik, és ezt most is így gondolom”

- mesélte Sanya a Blikknek. A vita miatt már nem is beszélnek egymással a családtagok, Sanya pedig kénytelen volt hozzászokni egy sokkal szerényebb élethez.

Forrás: RTL Klub

Hat éve nem is beszélünk, amióta elkezdődött a per, amely sajnos nagyon rosszul végződött számomra.

A nyolcvanmillió forintot érő házamat buktam el, így most a nulláról kell elkezdenem az életem újra.

Egy szoba-konyhás bérlakásba kényszerültem, pedig be kell vallanom, szeretek jól élni. Ez messze elmarad attól a luxustól, amiben eddig éltem, de nem hagyom, hogy ez megtörjön. Tudom, hogy lesz ez még máshogyan” - mondta Sanya.

Kulcsár Edina és Hevesi Tamás: "Elnézést kérünk!"http://www.life.hu/sztarok/20160418-kulcsar-edina-es-hevesi-tamas-a-nagy-duettol.html--Apás szülés volt Majkáéknálhttp://www.life.hu/sztarok/20160418-majka-a-legkisebb-babajukrol.htmlA büszke apuka, Majka a Life.hu riporterének mesélt második kisfia, Olivér születéséről. Azt is elárulta, milyen nemű babát szeretne harmadiknak. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍgy éli meg kiesését Biga és Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20160418-igy-eli-meg-kieseset-biga-es-debreczeni-zita.htmlA Life.hu riportere A Nagy Duett második adásának kiesőivel, a színpadot produkciójukkal felrobbantó Bigával és Debreczeni Zitával beszélgetett.TV + SztárokOrigoDebreczeni Zita és Biga távozott A Nagy Duettbőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160417-a-nagy-duett-masodik-adasanak-kiesoi.htmlBár minden sztár remekül helytállt A Nagy Duett színpadán, egy párosnak most is távoznia kellett. TV + SztárokOrigoBerki Krisztián megmutatta arany alsónadrágjáthttp://www.life.hu/sztarok/20160417-berki-krisztian-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-megmutatta-arany-alsonadragjat.htmlA Nagy Duettben a macsó csillogó-villógó forrónaciban fekvőtámaszozott. TV + Sztárok--Új énekes a Tankcsapda élén?http://www.life.hu/sztarok/20160417-kucsera-gabor-a-tv2-nagy-duett-szinpadan-probalta-utanozni-a-tankcsapda-frontemberet-der-heni.htmlKucsera Gábor a Nagy Duett színpadán próbálta utánozni Lukács László hangját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.