Egy családi vita fajult pereskedéssé, amiből nem jött ki jól a Farm versenyzője. Elbukta házát, és a nulláról kell újrakezdenie az életét Sanyának.

A Farm Sanya  a párbajokban győzedelmeskedik, azonban magánéletében már nem tudta olyan könnyen kezelni a felmerülő problémákat. A játékos komoly anyagi nehézségekkel küzd, nemrég a 80 milliót érő házát is el kellett adnia.

Forrás: RTL Klub

A családi nézeteltérés fajult pereskedésig, amiből Farm Sanya került ki vesztesen. “Részletekbe nagyon nem bocsátkoznék, de a lényeg, a húgommal és a férjével támadt némi nézeteltérésem. Sokáig úgy gondoltam, megoldódik, de végül bíróságra mentünk. Ők követeltek valamit, ami szerintem nem járt nekik, és ezt most is így gondolom” - mesélte Sanya a Blikknek. A vita miatt már nem is beszélnek egymással a családtagok, Sanya pedig kénytelen volt hozzászokni egy sokkal szerényebb élethez.

Forrás: RTL Klub

Hat éve nem is beszélünk, amióta elkezdődött a per, amely sajnos nagyon rosszul végződött számomra. A nyolcvanmillió forintot érő házamat buktam el, így most a nulláról kell elkezdenem az életem újra. Egy szoba-konyhás bérlakásba kényszerültem, pedig be kell vallanom, szeretek jól élni. Ez messze elmarad attól a luxustól, amiben eddig éltem, de nem hagyom, hogy ez megtörjön. Tudom, hogy lesz ez még máshogyan” - mondta Sanya.