Beperelte exmenyasszonyát, mert szakítás után nem kapta vissza tőle az eljegyzési gyűrűjét

Forrás: Facebook -
eljegyzés lánykérés gyémántgyűrű beperelés menyasszony eljegyzési gyűrű ékszer szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 2,5 karátos gyémántból, rubintokból és apró gyémántkövekből álló ékszer 30 ezer dollárt, vagyis körülbelül 8 millió forintnak megfelelő összeget ér.

Beperelte egykori menyasszonyát a New York-i Philip Langer, miután a nő felbontotta vele az eljegyzést, ám a férfi szerelmének zálogát, a 30 ezer dolláros gyémántgyűrűt nem szolgáltatta vissza neki - írja a New York Daily News.

Forrás: Facebook

A 45 éves férfi három hónappal azután jegyezte el a 43 éves Ashley Jae Cheslert, hogy találkozott vele egy manhattani bárban. Chesler körülbelül egy hónappal ezelőtt döntött a szakítás mellett, a gyűrűt azonban megtartotta magának. Langer bírósági papírjai szerint a nőt törvény kötelezi rá, hogy visszaszolgátassa neki a méregdrága ékszert.

Minél drágább a jegygyűrű, annál rövidebb a házasság?

Minél nagyobb a szerelem, annál nagyobb a jegygyűrű? Nos, vannak, akik ragaszkodnak ehhez a hagyományhoz. Az Emory University kutatói azonban ennek az ellenkezőjét bizonyították be: kattints ide a cikkért!

„Egy kisebb falut ki lehetett volna irtani" – Így doppingolták a magyar sportolókathttp://www.life.hu/news/20160415-a-magyar-sportolok-doppingolasa-a-hatvanas-evektol-a-kilencvenes-evekig.htmlAz élsport kultúrájához a hatvanas évektől kezdve hozzátartozott a doppingolás, amely sokszor a sportolók egészségébe, vagy életébe került. News--Katalin hercegné még egy kemény nap után sem veszíti el a humorérzékéthttp://www.life.hu/news/20160415-katalin-hercegne-egy-harom-oras-lepcsos-tura-utan-viccelodott.htmlEzért is imádjuk annyira a hercegnét: Katalin még 10 ezer lépcső megmászása után is képes volt elsütni egy jó poént.News--Beperelte exfelesége a HIV-pozitív Charlie Sheenthttp://www.life.hu/news/20160413-charlie-sheen-hiv-pozitiv-vilagsztart-beperelte-exfelesege-brooke-mueller.htmlBrooke Muellert nem hatja meg volt férje betegsége, és továbbra is követeli tőle a milliós gyermektartási díjat. News--Hová kerül az emberi ürülék a repülőről?http://www.life.hu/news/20160412-hova-kerul-az-emberi-urulek-a-repulogeprol.htmlKiengedik a levegőbe? Ha nem, hol tartják a gép landolásáig? Lerántjuk a leplet a mítoszról. News--Viccelődni akart a barista, ám a tréfa nem jól sült elhttp://www.life.hu/news/20160411-a-barista-viccelodni-akart-egy-vendegevel-am-nem-jol-sult-el-a-diabeteszes-poenja.htmlA világhírű kávéházlánc egyik kiszolgálója poénnak szánta az üzenetet, amit a vendég kávés poharára írt, amely sajnos nem úgy ért célba, mint ahogyan azt elsőre gondolta. NewsOrigoAbbahagyja az éneklést felesége halála miatt Sir Tom Jones?http://www.life.hu/news/20160412-sir-tom-jones-enekes-lehet-hogy-felhagy-az-eneklessel-felesege-linda-halala-miatt.htmlFelesége halála miatt lehetséges, hogy örökké hátat fordít a zenei pályájának a világhírű walesi énekes. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.