Bulik, utazások és fényűző életmód - Így élnek Diana hercegnő unokahúgai

Forrás: AFP/Dave Thompson -
Lafy Eliza brit királyi család unokahúg Katalin hercegné Vilmos herceg Lady Kitty Diana hercegnő Lady Amelia Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana visszafogottságával ellentétben a néhai hercegné három unokahúga, Lady Kitty, Lady Eliza és Lady Amelia nem veti meg a luxust és az élet adta élvezeteket - nem véletlenül csámcsog rajtuk előszeretettel a brit sajtó.

Diana hercegnő három unokahúgát, a 25 éves Lady Kittyt, a 23 éves Lady Elizát és ikertestvérét, Lady Ameliát rendszeresen látogatják a brit királyi család tagjai, közülük is leginkább Harry herceg, illetve bátyja, Vilmos.

Lady Amelia, Lady Eliza és Lady Kitty Katalin és Vilmos esküvőjén Forrás: AFP/Dave Thompson

A három szépség azonban meg sem közelíti azt a visszafogottságot, amellyel annak idején Diana hercegnő igyekezett élni az életét: a Dél-Afrikai Köztársaságban felnövő lányok rendszeresen tudósítanak közösségi oldalaikon a féktelen bulikról, az egzotikus helyeken tett nyaralásaikról és fényűző életmódjukról. Mindeközben Diana bátyja, Charles Earl Spencer saját bevallása szerint nem dédelgeti lányait:

Mindig arra ösztönöztem a lányaimat, hogy találjanak maguknak egy megfelelő munkahelyet, vagy keressenek zsebpénzt, például túravezetőként.

Harry hercegnél is durvábban bulizik Amelia Windsor

Megvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Szívszorító: édesanyja miattt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatása során. News--Meghalt Doris Roberts, a Szeretünk, Raymond! sztárjahttp://www.life.hu/news/20160419-meghalt-doris-roberts-szineszno-a-szeretunk-raymond-sztarja.htmlA többszörös Emmy-díjas színésznő 90 éves volt. News--„Egy kisebb falut ki lehetett volna irtani" – Így doppingolták a magyar sportolókathttp://www.life.hu/news/20160415-a-magyar-sportolok-doppingolasa-a-hatvanas-evektol-a-kilencvenes-evekig.htmlAz élsport kultúrájához a hatvanas évektől kezdve hozzátartozott a doppingolás, amely sokszor a sportolók egészségébe, vagy életébe került. News--Váratlanul meghalt Kaposvári Zsolt vívóbíró - Egy versenyen lett rosszulhttp://www.life.hu/news/20160414-kaposvari-zsolt-vivobiro-varatlanul-elhunyt-az-azsiai-potkvalifikacios-verseny-alatt.htmlKaposvári Zsolt az ázsiai pótkvalifikációs versenyen vett részt, amikor váratlanul rosszul lett. 47 éves volt. News--Sosem készült még ilyen vagány kép Katalin hercegnérőlhttp://www.life.hu/news/20160413-katalin-hercegnerol-es-vilmos-hercegrol-vagany-kepek-keszultek-indiaban-egy-szafari-alatt.htmlCambridge hercege és hercegnéje India egyik híres nemzeti parkjába indult szafarizni, eközben örökítették meg őket. News--Meghalt a világ egyik legmagasabb emberehttp://www.life.hu/news/20160414-meghalt-tomas-pustina-a-vilag-egyik-legmagasabb-embere.htmlA cseh Tomáš Pustinát álmában érte a halál. Mindössze 38 éves volt. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.