Bulik, utazások és fényűző életmód - Így élnek Diana hercegnő unokahúgai

Forrás: AFP/Dave Thompson -
Lafy Eliza brit királyi család unokahúg Katalin hercegné Vilmos herceg Lady Kitty Diana hercegnő Lady Amelia Windsor Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana visszafogottságával ellentétben a néhai hercegné három unokahúga, Lady Kitty, Lady Eliza és Lady Amelia nem veti meg a luxust és az élet adta élvezeteket - nem véletlenül csámcsog rajtuk előszeretettel a brit sajtó.

Diana hercegnő három unokahúgát, a 25 éves Lady Kittyt, a 23 éves Lady Elizát és ikertestvérét, Lady Ameliát rendszeresen látogatják a brit királyi család tagjai, közülük is leginkább Harry herceg, illetve bátyja, Vilmos.

Lady Amelia, Lady Eliza és Lady Kitty Katalin és Vilmos esküvőjén Forrás: AFP/Dave Thompson

A három szépség azonban meg sem közelíti azt a visszafogottságot, amellyel annak idején Diana hercegnő igyekezett élni az életét: a Dél-Afrikai Köztársaságban felnövő lányok rendszeresen tudósítanak közösségi oldalaikon a féktelen bulikról, az egzotikus helyeken tett nyaralásaikról és fényűző életmódjukról. Mindeközben Diana bátyja, Charles Earl Spencer saját bevallása szerint nem dédelgeti lányait:

Mindig arra ösztönöztem a lányaimat, hogy találjanak maguknak egy megfelelő munkahelyet, vagy keressenek zsebpénzt, például túravezetőként.

Harry hercegnél is durvábban bulizik Amelia Windsor

Megvan Harry herceg méltó, ám sokkal bájosabb utódja: Lady Amelia Windsor. A királynő unokatestvérének unokája imád szórakozni, partiról partira jár, és egyes találgatások szerint hamarosan a divatvilágot is beveszi a 20 éves kékvérű lány. A Life.hu cikkéért kattints ide!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.