Megbukott a doppingteszten Dudás Miklós világbajnok kajakozó

Forrás: MTI/Kovács Tamás -
doppingolás Dudás Miklós doppingteszt kajakozás kajakos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tiltott hormonkészítményt mutattak ki a magyar sportoló tavaly leadott mintájából. Dudás Miklós nem tagadja a doppingvétséget.

Dudás Miklós a tavalyi Európa Játékokon adta le azt a mintát, amely alapján megállapították, hogy tiltott hormonkészítmény került a szervezetébe - olvasható a Magyar Kajak-kenu Szövetség honlapján. A magyar világbajnok kajakozót megdöbbentette az eredmény, de nem tagadta a vétséget.

Forrás: MTI/Kovács Tamás

Elismerem, hogy felelőtlenség volt olyan készítményt fogyasztanom, amit nem vizsgáltattam be a válogatott keret orvosaival, tettemért vállalom a felelősséget.

A Magyar Kajak-kenu Szövetség kezdeményezi, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság vonja meg Dudás Miklóstól az élsportolóknak járó Gerevich-ösztöndíjat,

edzője, Pál Zoltán pedig kerüljön ki a MOB kiemeltedző-programjából. A sportág vezetése egyben felajánlja, hogy visszafizeti a MOB-nak azt a támogatást, amelyet az elmúlt egy évben közvetlenül a sprinter felkészülésére fordított, ennek költségét pedig Dudás Miklós klubjára, az AVSE-re terheli - olvasható a honlapon.

Pénteken temetik Kertész Imréthttp://www.life.hu/news/20160419-kertesz-imre-nobel-dijas-irot-aprilis-22-temetik.htmlÁprilis 22-én, pénteken 15 órakor helyezik örök nyugalomra Kertész Imrét a Fiumei úti Nemzeti Sírkertben. NewsAFPSzívszorító: édesanyja miattt sírta el magát Vilmos herceg a Tádzs Mahalnálhttp://www.life.hu/news/20160419-vilmos-herceg-elsirta-magat-a-taj-mahalnal-ahol-24-evvel-ezelott-edesanyja-diana-hercegno-jart.htmlBár igyekezett elrejteni könnyeit a kamerák elől, a trónörökösről készült képeken mégis jól látszik, hogyan törölgette a szemeit a Tádzs Mahalnál tett látogatása során. News--Kovács Kokó István mostantól a közmédia csapatát erősítihttp://www.life.hu/news/20160419-kovacs-koko-istvan-a-kozmedia-mtva-m4-sport-csatornajanal-dolgozik.htmlAz olimpiai bajnok ökölvívó a közmédia sportcsatornájának műsorvezetője lesz április 18-tól. News--Mit lehet tenni a halott felhasználók netes profiljával?http://www.life.hu/news/20160419-halottak-internetes-adatait-torveny-szabalyozna.htmlTörvény által szabályoznák a halottak interneten található személyes adatainak felhasználását. News--Mihalik Enikő 1 dollárért árulja magát a Coachellánhttp://www.life.hu/news/20160418-mihalik-eniko-egy-szal-haspoloban-flangal-baratnojevel-a-coachellan.htmlA világhírű modell, Mihalik Enikő elég szexi haspólóban tölti napjait a Coachellán, természetesen nem egyedül. Enikő a Victoria's Secret modellekkel együtt szórakozik. News--Durva fenyítést kapott az a diák, aki rajtakapta a tanárát pornónézés közbenhttp://www.life.hu/news/20160418-durva-fenyitest-kapott-az-a-diak-aki-rajtakapta-a-tanarat-pornonezes-kozben.htmlBerontott az osztályterembe, és ordibálni kezdett egy tanár az egyik diákjával. Azzal a diákjával, aki előtte kopogás nélkül ment be oktatójához és rajtakapta, amint pornót néz. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.