Bochkor Gábor: „Van bennem egy-két feminin komponens”

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea -
Music Fm nemi szerepek Önindító Bochkor Gábor nőiesség kapcsolatok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A műsorvezető az Önindítóban vallott arról, hogy azért van benne bőven feminin vonás, miközben arról értekeztek társával, hogy az elmúlt 20 évben felborultak a nemi szerepek.

A Music Fm műsorában, kedden reggel beszélgetett a nemi szerepekről Bochkor Gábor és István Dani egy tanulmány kapcsán. A macsós műsorvezető bevallotta, hogy már neki is vannak nőies dolgai, és sokszor az öltözködése miatt is piszkálták már.

Forrás: Facebook/ Várkonyi Andrea

“Érzem, hogy van bennem egy-két feminin komponens. Megvádoltak, hogy ezt a köpenyt, ami most is rajtam van, a női osztályon vettem” - ismerte be a műsorvezető, aki hozzátette, hogy egyetlen olyan családot ismer, ahol a férfi hozza meg a döntéseket, persze gyorsan hozzátette, hogy azért ő is alfahím! “Én is alfahím vagyok, de otthon csipkebugyit hordok!” - mondta viccelődve Bochkor Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.