Jennifer Anniston már megint legyűrte Angelina Jolie-t

Forrás: AFP/Mark Ralston -
People magazin Angelina Jolie Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Jóbarátok sztárja idén másodszor is az első helyre került People magazin legszebb nőinek listáján. Ezzel olyan sztárokat is maga mögé utasított, mint például Jennifer Lopez, vagy éppen Angelina Jolie, aki mostanában alig áll a lábán.

A 47 éves Jennifer Anistont már másodszor választotta a világ legszebb nőjének az amerikai People magazin.

Jennifer Aniston Forrás: AFP/Mark Ralston

Aniston 35 évesen, 2004-ben már elnyerte ezt a címet, de idén másodszor is ő lett a legszebb. Tavaly Sandra Bullock érdemelte ki ezt a címet, de az 1990 óta kiosztott díjat

Michelle Pfeiffer is magáénak tudhatta, ráadásul duplán.

Michelle Pfeiffer Forrás: AFP

Viszont aki még őt is übereli, az Julia Roberts, aki összesen négyszer, utoljára 2010-ben,

42 évesen büszkélkedhetett ezzel a kitüntetéssel.

Az elmúlt 26 évben egyébként a világ legszebb női között találhattuk Gwyneth Paltrow-t, Drew Barrymore-t, Cindy Crawfordot, Meg Ryant, Angelina Jolie-t, Nicole Kidmant, Halle Berryt, Jennifer Lopezt és Beyoncét is.

Jennifer Aniston örökbe fogad, ráadásul rögtön két babát is

Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és most végre úgy tűnik, hogy teljesül a vágyuk! A színésznő és férje adoptálni szeretnének, ráadásul rögtön két babát is. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.