Jennifer Aniston örökbefogad, ráadásul rögtön két babát is

Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt -
adoptálás örökbefogadás csecsemő Jennifer Aniston
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jennifer Aniston és férje, Justin Theroux már nagyon régóta szeretnének kisbabát, és most végre úgy tűnik, hogy teljesül a vágyuk! A színésznő és férje adoptálni szeretnének, ráadásul rögtön két babát is.

Jennifer Aniston és Justin Theroux alig több, mint fél éve házasodtak össze, ám máris jön a baba! Illetve egyszerre kettő is, ráadásul egyes források szerint már a papírmunkát is elintézték - írta meg az OK! magazin.

Jennifer Aniston and Justin Theroux Forrás: AFP/2016 Getty Images/Jason Merritt

A sztárpár egy közeli ismerőse árulta el a lapnak, hogy Jenniferék egy 3 és egy 4 éves kislányt adoptálnak a Közel-Keletről, az ügyintézésben pedig Sandra Bullock is segített nekik, hiszen ő is örökbefogadta kisfiát és kislányát.

Barátai is féltik Som Lajost az önpusztító életmódja miatthttp://www.life.hu/sztarok/20160325-som-lajost-feltik-a-baratai-az-onpuszito-eletmodja-miatt.htmlBarátai nagyon aggódnak Som Lajosért, szerintük ugyanis a Piramis egykori tagja túlságosan önpusztító életet él. TV + Sztárok--Újabb képek láttak napvilágot a Baywatch forgatásárólhttp://www.life.hu/sztarok/20160324-tobb-mitch-buchannon-ra-sem-fert-volna-erre-az-egy-kepre.htmlFilm készül a 90-es évek nagysikerű sorozatából, nemrég pedig újabb forgatásról készült képek láttak napvilágot, ahol a régi Mitch Buchannon, azaz David Hasselhoff, és az új Mitch Buchannon, azaz Dwayne Johnson egymással fotózkodik. TV + Sztárok--Rubint Réka egy falatnyi bikiniben álomhelyszínen pózolthttp://www.life.hu/sztarok/20160322-alomhelyszinen-edz-rubint-reka.htmlRubint Réka Dominika mesés partján tündökölt egy falatnyi bikiniben, ám a látszattal ellentétben nem nyaralt, hanem az edzőtáborában segített azoknak, akik önbizalmat és izmokat szeretnének építeni. TV + Sztárok--Amy Schumer közel 300 ezer forintos borravalót adott egy csaposnakhttp://www.life.hu/sztarok/20160321-amy-schumer-busas-borravalot-adott-egy-szerencses-csaposnak.htmlAmy Shumer, Amerika egyik kedvenc humoristája New York egyik színházában járt, ám előtte ledöntött pár italt a barátaival, és busás borravalóval lepte meg a bár dolgozóit. TV + Sztárok--Olivia Wilde túl öregnek bizonyult a Wall Street farkasáhozhttp://www.life.hu/sztarok/20160317-olivia-wilde-tul-oreg-volt-a-wall-street-farkasahoz.htmlOlivia Wilde ellátogatott egy beszélgetős műsorba, ahol a Vinyl, kis hazánkban Bakelit címen futó sorozatáról kérdezték, de szó esett arról is, hogy miért is nem a gyönyörű színésznő szerepelt a Wall Street farkasa című filmben. TV + Sztárok--Sarah Jessica Parker koszorúslánynak állthttp://www.life.hu/sztarok/20160305-sarah-jessica-parker-az-asszisztense-eskuvojen-volt-koszoruslany.htmlA Szex és New York Carrie-je az egykori asszisztense esküvőjén bújt koszorúslányruhába. Ő volt a leggyönyörűbb, de természetesen csak a menyasszony után. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.