Fésűs Nelly és Berki Krisztián is kiborult A Nagy Duett után

Rubint Réka TV2 kiborulás Nagy Duett Kasza Tibi Fésűs Nelly Szulák Andi Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Könnyeivel küzdött A Nagy Duett eredményhirdetése után Fésűs Nelly. Berkit pedig Szulák Andi és Kasza Tibi próbálta vigasztalni.

Eltörött a mécses az eredményhirdetés után, amikor is éppen, hogy csak sikerült továbbjutnia Fésűs Nellynek és Berki Krisztiánnak az éneklő showban.

"Ennél bennetek sokkal több van, mint ez a szám" – vígasztalta Rubint Réka Nellyt.

„Annyira lehengereltetek a múlt héten, hogy nem lehet visszább venni!" – magyarázta Krisztiánnak Szulák Andrea, aki azzal védekezett, hogy a dalukból nem lehetett többet kihozni.

"Muszáj, hogy valamennyire az éneklés rendben legyen" – tanácsolta Kasza Tibi, a macsónak.

Kozsót áramlopással gyanúsítjákhttp://www.life.hu/sztarok/20160421-kozso-volt-uzletvezetoje-gyanusitja-az-enekest-aramlopassal.htmlA teaházat üzemeltető énekest az egyik volt dolgozója gyanúsítja áramlopással. Állítása szerint sokkal kevesebbet fizettek, mint amennyit valójában fogyasztottak. TV + Sztárok--Arany színű autót ajánlott fel Lajcsinak Győzikehttp://www.life.hu/sztarok/20160421-arany-szinu-autot-ajanlott-fel-lajcsinak-gyozike.htmlGalambos Lajostól nem fordultak el barátai, amíg börtönben ült. Sőt, sokan közülük még feleségét, Bogit is látogatták.TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián megmutatta mi van a lábai közötthttp://www.life.hu/sztarok/20160420-berki-krisztian-olimpiai-bajnok-tornasz-edzes-elott-szelfizett-a-laba-koze.htmlAz izmos tornász, a lólengés olimpiai bajnoka, edzés közben engedett bepillantást lábai közé, ahonnan izmos fiúk mosolyognak. TV + Sztárok--Charlie Sheen elbúcsúzhat a vagyonátólhttp://www.life.hu/sztarok/20160420-ugy-nez-ki-hogy-az-utolso-dollarig-elveszik-charlie-sheentol-a-maradek-penzet.htmlA Két pasi meg egy kicsi egykori sztárja elég nehéz időszakot él át, mióta kiderült, hogy HIV-pozitív, ráadásul börtönbe is kerülhet, amiért ezt számos partnere elől elhallgatta. Mostanság pedig úgy tűnik, hogy anyagi problémái vannak. TV + Sztárok--Sharon Stone simán letagadhatna 10 évethttp://www.life.hu/sztarok/20160419-egy-apro-ranc-sincs-sharon-stone-arcan-siman-letagadhatna-akar-30-evet-is.htmlA gyönyörű színésznőn nem fognak az évek, mutatja ez a legutóbbi fotója is, amelyen olyan sima a bőre, mint egy húszévesnek. TV + Sztárok--Bochkor Gábor: „Van bennem egy-két feminin komponens”http://www.life.hu/sztarok/20160420-bochkor-gabor-bevallotta-az-oninditoban-hogy-nem-o-hordja-a-nadragot-van-benne-feminin-komponens-az.htmlA műsorvezető az Önindítóban vallott arról, hogy azért van benne bőven feminin vonás, miközben arról értekeztek társával, hogy az elmúlt 20 évben felborultak a nemi szerepek. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.