Medveczky Ilona hatóság rokkantkártya táncművész visszavonás Baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A táncművész szomorúan vette tudomásul, hogy mozgáskorlátozott igazolványát, nem újította meg a hatóság.

Medveczky Ilonának gerincproblémái miatt lenne szüksége a kártyára, ám úgy tűnik, a jövőben nem élhet annak előnyeivel – írja a Bors.

Forrás: MTI/Földi Imre

„Azt mondták, hogy sokszor az amputált végtagú, tolószékben ülő emberek sem kapják meg. Elmentem a legmagasabb szintig, ahol azt közölték: nem tehetnek semmit, ez a kormányrendelet" – magyarázta Medveczky Ilona, akit a közelmúltban több balesetet is ért, és néhány napja meg kellett műteni a lábát, amelyre ráejtett egy lapátot, emellett a jobb kezén még mindig ott van a gipsz, ugyanis néhány hete csontját törte. A nyugalmazott táncművésznek február elején kellett orvosi bizottság elé állnia, akkor vonták vissza a szakemberek a jogosultságát igazoló dokumentumot.

Pincében csábította el a lányokat Hajdú és Gönczihttp://www.life.hu/sztarok/20160422-hajdu-peter-musorvezeto-es-gonczi-gabor-musorvezeto-annak-idejen-a-pinceben-csabitotta-a-lanyokat.htmlA két műsorvezetőt évtizedes barátság köti össze és bizony fiatalkorukban volt, hogy vad kalandokat éltek át együtt. TV + Sztárok--Freddie: „A végén emlegessenek minket"http://www.life.hu/sztarok/20160422-freddie-a-dal-2016-gyoztese-varja-a-eurovizios-dalfesztivalon-valo-megmerettetest-de-nem-latolgatja.htmlAz Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulója arról vallott, izgul-e a nagy megmérettetés előtt, és szeretné-e, hogy a verseny végén nyomot hagyjon az emberekben. TV + Sztárok--Farm Attila megint megúszta a kiválasztásthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-farm-attila-nem-lett-kivalasztott-norbi-a-heti-gazda-nem-ot-valasztotta-ki-a-parbajra.htmlEljött a nap, a heti gazdának ismét meg ki kellett jelölnie a három legtöbb jelet kapó játékos közül, hogy ki menjen párbajozni. TV + Sztárok--"Kökény-Szalai Vivien, a hírigazgató állandóan a nézettségi adatokat lesi"http://www.life.hu/sztarok/20160422-kokeny-szalai-vivien-a-tv2-hirigazgatoja-a-nezettsegi-adatokat-nezi.htmlLapinformációk szerint továbbra is feszült a helyzet a TV2-nél. Egy munkatárs szerint nem nagyon mernek ellentmondani az új hírigazgatónak, még akkor sem, ha nem értik pontosan, mit is szeretne. TV + Sztárok--Kitették szobájából Azurák Csabáthttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kitettek-szobajabol-azurak-csabat-a-tv2nel.htmlKitették korábbi irodájából Azurák Csabát. Kollégáitól távol, egy emeleti szobába küldték, régi kuckóját Gönczi Gábor örökölte meg, pedig a hírolvasóknak eddig nem volt irodájuk. TV + Sztárok--Kozso volt üzletvezetője állítja: penész és kukacok várták őket a teaházbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160422-kozso-teahazanak-volt-uzletvezetoje-allitja-hogy-penesz-kukacok-es-egerek-is-voltak-az-uzletben.htmlAz énekes üzletében nem voltak adottak a szükséges egészségügyi feltételek, legalábbis ezt állítja Kozso egykori üzletvezetője, Keglovics Zoltán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.