Sanya legyőzhetetlen: Heni búcsúzik a Farmtól!

Forrás: RTL Klub -
Farm Sanya párbaj Farm (reality) Farm Heni RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombat este lezajlott az RTL Klub parasztreality-jének, a Farmnak az ötödik párbaja, amelyet a heti kiválasztott, Heni, és a harmadik erőpróbáját megélő Sanya játszott. És ahogy az várható volt, az utóbbi diadalmaskodott.

A rendhagyó párbajfeladatban a két versenyző társat is választhatott magának: Heni Brigit, Sanya pedig Gergőt hívta segítségül.

Forrás: RTL Klub

A játékosoknak kolbászt kellett tölteniük, az lett a nyertes, aki előbb tudott elkészíteni négy kilogramm tökéletes kolbászt.

Forrás: RTL Klub

A párbaj elején Sanya elhúzott a darálással, de a kolbásztöltésnél Heni behozta a lemaradását, igy szoros küzdelem alakult ki. Végül Sanya kerül ki győztesen.

Így tehát Heninek kellett búcsúznia a Farmtól.

Kovács Áron és Kisó egyszerre mondtak fel a Class FM-nélhttp://www.life.hu/sztarok/20160423-kovacs-aron-es-kiso-musorvezetok-egyszerre-mondtak-fel-a-class-fm-nel.htmlFelmondtak! Két alapító tag távozik egyszerre Magyarország piacvezető kereskedelmi rádiójától.TV + Sztárok--Semmi sem homályosíthatja el Tóth Gabi szépségét: Fotó!http://www.life.hu/sztarok/20160423-toth-gabi-enekesno-szepseget-semmi-sem-homalyosithatja-el.htmlNem először számolunk be róla, hogy a gyönyörű énekesnő, csak úgy ragyog. Gabi most új fotóval örvendeztette meg rajongóit. TV + Sztárok--Mi lesz az Eurovízión? Máris rengeteg szavazatot veszített el Freddiehttp://www.life.hu/sztarok/20160423-freddie-vel-mi-lesz-az-eurovizion-maris-rengeteg-szavazatot-veszitett-el.htmlA román versenyző kizárásával erdélyi voksok ezreit veszítette el Freddie. TV + Sztárok--Palvin Barbinak a lelke is gyönyörű!http://www.life.hu/sztarok/20160423-palvin-barbi-sri-lankara-utazott-a-fold-napja-alkalmabol-hogy-segitsen-vizhez-jutni-a-raszoruloknak.htmlA szépséges magyar modell a Föld Napja alkalmából látogatott el Srí Lankára. A könnycsepp alakú szigeten segítette az ott élő embereket. TV + SztárokOrigoJustin Bieber önimádó beszólással kommentálta Prince haláláthttp://www.life.hu/sztarok/20160423-justin-bieber-magara-haragitotta-prince-rajongoit-tiszteletlen-onimado-beszolassal-reagalt-az-ikon.htmlAz énekes vagy nagyon szerencsétlenül fogalmazott, vagy sajnos tényleg túlságosan önimádó. Kommentjével minden jóérzésű embert sikerült maga ellen fordítania. TV + Sztárok--Norbi még 15 év után is tud meglepetést okozni Rékánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160423-schobert-norbi-meglepte-rubint-rekat-egy-hatalmas-viragcsokorral-az-edzesen.htmlMinden nő irigykedhet arra a szerelemre, ami Réka és Norbi között még annyi év után is lángol. A fitneszguru megint meglepte párját valamivel.TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.