29 évesen meghalt a világhírű amerikaifutball-játékos, Ron Brace

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Jim Rogash -
halál Ron Brace amerikaifutball sportoló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sportoló a Massachusetts állambeli Springfield városában hunyt el, méghozzá a saját otthonában. A halálának oka eddig ismeretlen. 

Ron először a Boston College-ban dolgozott, majd 2009-től a New England Patriots csapatát erősítette. A családot és a sporttársakat szinte sokkolta a hír, és az ügy mielőbbi kivizsgálást követelik. A Hazafiak korábbi játékosa mindössze 29 éves volt - írja a Patriots.

Forrás: AFP/2009 Getty Images/Jim Rogash
Hihetetlen! Mindjárt itt a május, de a Kékesen havazikhttp://www.life.hu/news/20160425-a-nyari-meleg-utan-ujra-bekoszontott-a-tel-havazott-a-kekesen.htmlEgészen szombatig élvezhettük a kellemes időt, és napsütést. Vasárnap már mindenhol a hideg és az eső uralkodott, ma reggelre pedig már az áprilisi hó is megérkezett! News--Igaz történet: "Bocsi, főnök, azért nem jöttem be, mert leégett a hajam!"http://www.life.hu/news/20160421-az-alkalmazottnak-leegett-a-haja-ezert-nem-tudott-bemenni-a-munkahelyere.htmlA Reddit jóvoltából találtunk egy hihetetlen sztorit, ami pont azért olyan hihető, mivel el sem tudjuk képzelni, melyik alkalmazottnak jutna eszébe egy olyan kifogás, hogy azért nem ment be dolgozni, mert leégett a haja?! News--Még mindig nem oldódott meg a Jóbarátok legnagyobb vitájahttp://www.life.hu/news/20160422-meg-mindig-nem-dolt-el-a-jobaratok-legnagyobb-vitaja.htmlA rajongókat még közel húsz év után is izgatja, hogy vajon Ross és Rachel „szakításban” voltak vagy sem az ominózus események idején. Nemrég a Rosst alakító David Schwimmer is megszólalt a témában. News--Íme, egy nő és Amy Winehouse találkozása egy angliai KFC-benhttp://www.life.hu/news/20160422-egy-ember-nem-ette-meg-a-csirkes-wrapjat-mert-amy-winehouset-velte-felfedezni-rajta.htmlA gyanútlan Kim Robinson éhesen tért be a KFC-be, ekkor még nem is sejtette, hogy egy elhunyt sztárral lesz találkozója. Amy Winehouse meg is érkezett a randevúra, de Kim nem volt hajlandó megenni, később viszont végzett vele. News--18 karátos arany vécécsészét állít ki a New York-i Guggenheim Múzeumhttp://www.life.hu/news/20160421-maurizio-cattelan-18-karatos-arany-vececsesze-alkotasat-hasznalni-is-lehet-majd.htmlMaurizio Cattelan olasz művész tizennyolc karátos aranyból készített vécécsészéjével gazdagodik a New York-i Guggenheim Múzeum. NewsOrigoElképesztő! Egy hétig hevert a holttest a mozi padlóján http://www.life.hu/news/20160421-egy-het-utan-vettek-eszre-a-holttestet-valenciai-mozi-eloszor-az-eros-szag-tunt-fel.htmlAz 55 éves nő a hírek szerint egy valenciai moziban ájult el, és az esés közben úgy beütötte a fejét, hogy azonnal meghalt. A testét csak egy hét után találták meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.