Minden nő vágyálma 36 éves lett - Channing Tatum, a szexisten

fotó szexi színész Channing Tatum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Step Up-filmek és a Magic Mike sztárja, Channing Tatum sokat pózol, nem is csoda: szépen kidolgozott felsőteste több millió nő szívét dobogtatja meg. A sztár ma ünnepli a 36. születésnapját, emellett pedig nem mehettünk el szó nélkül. 

A szexi amerikai színész és táncos modellként kezdte el a karrierjét, majd a Step up című filmmel robbant be a köztudatba. A Magic Mike-kal még egy lapáttal dobott a tűzre, a Kedves Johnban pedig már őrülten szerelmesek voltunk belé.

Forrás: RIA Novosti/Ekaterina Chesnokova

Az ő szívét pedig Jenna Dewan színésznő rabolta el, akitől azóta megszületett első gyermeke, Everly is. Channing elmondása szerint az apaság a legfontosabb dolog az életében. A pici a pár első gyermeke. A Step Up és a Magic Mike-filmek sztárja 2009-ben vette el feleségét, akivel épp a táncos film forgatásán ismerkedett meg.

Forrás: AFP/Angela Weiss

Érdekességek, amiket biztosan nem tudtál a sztárról

- Kedvenc étele: dupla sajtburger
- Kedvenc színésze: Clint Eastwood
- Diszlexiában szenved, ami miatt gyakran volt depressziós még kiskorában
- Romantikusnak tartja magát. Gyakran rejt el szerelmes üzeneteket a feleségének a laskában
-Tehetséges focista, az egyetemen ösztöndíjat is kapott

Channing Tatum feleségének öltáncától leesik az állad - Videó!

A Magic Mike szépfiúi óta minden nő álma, hogy egyszer a párjuk is lejtsen nekik otthon egy magánszámot. A színész most kaphatott egyet, és nem is akárkitől. Videó!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.