családtervezés feleség kisbaba Channing Tatum gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sármos színész-táncos felesége, Jenna Dewan-Tatum elkottyintotta: hamarosan újabb kisbaba érkezik a családba.

Belehúzott Channing Tatum és felesége, Jenna Dewan. A szexi sztárpárnak, akik a Step Up forgatásán találkoztak először, 2 éve született meg első gyermeke, a hírek szerint pedig már a második lurkót tervezik.

Forrás: AFP/Angela Weiss
Több tucat krokodilfejet találtak egy elhagyott mélyhűtőben ausztrál gyerekekhttp://www.life.hu/news/20150804-tobb-tucat-krokodilfejet-talaltak-egy-elhagyott-melyhutoben-ausztral-gyerekek.htmlTöbb tucat rothadó krokodilfejet találtak egy ausztrál kisváros elhagyott boltjának fagyasztójába zsúfolva ausztrál gyerekek.NewsOrigoHoppá! Channing Tatum gimis fotót posztolt - egy szál fecskében parádézikhttp://www.life.hu/intim/20150624-hoppa-channing-tatum-gimis-fotot-posztolt-egy-szal-fecskeben-paradezik.htmlA Step Up filmek és a Magic Mike sztárja, Channing Tatum sokat pózol, nem is csoda: szépen kidolgozott felsőteste többmillió nő szívét dobogtatja meg. De nem volt ám ez mindig így. IntimOrigoTe megmondanád, hogy ez egy kétgyerekes anyuka teste?http://www.life.hu/intim/20150801-abbey-clancy-modell-testerol-nem-lehet-megmondani-hogy-ket-gyerek-anyja.htmlAhogyan arról korábban beszámoltunk: Abbey Clancy, brit modellt két hónappal a szülés után már fürdőruhában fotózták egy divatanyaghoz. Most újabb gyönyörű kép látott napvilágot a sorozatból.Intim--Ki sem találnád, melyik színésznő lenne szívesen Channing Tatum feleségehttp://www.life.hu/news/20150508-diane-keaton-channing-tatum-felesege-lenne.htmlA 69 éves színésznő, aki sosem ment férjhez, sajnos lekéste a Channing-vonatot, a Step up és Magic Mike filmek szívtiprója, Channing Tatum ugyanis már jó ideje foglalt, ráadásul gyönyörű felesége van. De álmodozni persze szabad. NewsOrigoOdavan a kubai "gyereksörért" Gombos Edina kislányahttp://www.life.hu/csalad/20150801-gombos-edina-kislanya-mirike-imadja-a-kubai-edes-malata-italt.htmlGombos Edina kislánya, Mirike egyszerűen odavan azért a rendkívül egészséges kubai édeskés maláta italért, amit anyukája csak "gyereksörnek" nevez. CsaládOrigoSzakállas öregember lett Channing Tatumbólhttp://www.life.hu/sztarok/20150603-channing-tatum-szakallas-oregember-lett-es-fel-sem-lehet-ismerni.htmlA világ egyik legszexisebb színészét fel sem lehet ismerni, annyira jól sikerült az átalakítás!TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.