Susan Boyle hetekkel ezelőtt - amikor Írországból tartott haza Skóciába - pánikrohamot kapott a repülőtéren, a napokban pedig, amikor a londoni Heathrow-i reptéren várakozott, összetűzésbe keveredett a személyzet egyik tagjával, olyannyira, hogy a rendőrség közbeavatkozására volt szükség.

Úgy tűnik, az 55 éves Susan Boyle teljesen átváltozik, ha egy repülőtér közelébe kerül. Pár hete, amikor Susan épp Írországból tartott haza Skóciába, nem volt hajlandó felülni a gépre. Telefonálás közben bepánikolva kiabált segítségért, és

körbe-körbe szaladgált a repülőtéren.

Forrás: AFP/Robert Benson

Egy forrás szerint azért, mert az énekesnő megtudta, hogy egyedül kell felszállnia a repülőre. A személyzet egy csendes helyiségbe kísérte, ahol sikerült lenyugodnia.

Végül pedig a titkára Skóciában repülőre ült és érte ment.

Forrás: AFP

A napokban pedig ismét jelenetet rendezett az énekesnő, csak annyi különbséggel, hogy a Heathrow-i reptéren történt az incidens, ami állítólag azért tört ki, mert az énekesnő

összeveszett a személyzet egyik tagjával. 

Egy szemtanú szerint Susan azt üvöltözte, hogy ő nem tett semmi rosszat. Mindenesetre a rendőrség kikísérte az énekesnőt a reptérről - számolt be a Daily Mail.

Susan Boyle Asperger-szindrómás
Susan Boyle-t Asperger-szindrómával, az autizmus egy enyhébb formájával diagnosztizálták. A teljes cikket itt elolvashatod!